Щорічно ми чуємо про нову дату кінця світу. Про те, як люди ховаються в свої бункери, а хтось можливо вже десятиліття його не покидав. Користувачі соцмереж вже склали список фальшивих дат того самого судного дня від чого стає не менш смішно. Але зовсім нещодавно вчені зробили точне і незворотне відкриття про астероїд-вбивцю, який знищить Сонце, а після винищить і все живе на Землі.

Приблизно раз на 2000 років астероїд-гігант розміром з футбольне поле, що в середньому становить 70 на 108 метрів, завдає удар, викликаючи жахливі і неповоротні руйнування на планеті.

Нещодавно, вчені Національного управління по аеронавтиці і дослідженню космічного простору ( NASA ) змогли змоделювати ситуацію зіткнення астероїда з Землею. Приклад зможе наочно показати, що станеться, якщо один з астероїдів-вбивць нанесе свій удар по " синій кулі ". Так само дослідники твердять про те, що людей чекає пекельна розв'язка від космічної скелі шириною в 500км. Такі внушаючі розміри астероїда здатні вщент зруйнувати Сонце і запалити повітря навколо планети.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Потім почнеться справжній апокаліпсис коли астероїд впаде в одну з точок земної кулі. Найбільш імовірно, що удар припаде на Тихий океан, де сила від зіткнення миттєво створит гиганські хвилі понад 10 км заввишки.

Вода і вогонь, які в одну мить поширяться по всьому світу знищать все живе, твердять вчені.

З усіх смертоностных астероїдів найбільш руйнівним є Чиксулуб, який за версією світових вчених винищив динозаврів. У свою чергу цей астероїд мав діаметр всього 9 км.

Нагадаємо, що "Знай.ua" писав останній День святого Валентина. Величезні астероїди насуваються на Землю.

Також "Знай.ua" інформував про унікальний астероїд поруч із Сонцем. Чим він небезпечний і чого варто очікувати.

Раніше "Знай.ua" сповіщав про провидицю , яка назвала точну дату кінця світу. Віщі слова здивували публіку.