Ми звикли до того, що Сонце і небо одні, але що якщо люди на іншому кінці Землі побачили аж цілих три? І це не відблиск на фото, а справжній феномен.

Користувачі Instagram встигли поділиться цим явищем у своїй соцмережі.

"Три сонця. Оптичний феномен", - написав користувач reporter _ noyabrsk.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У свою чергу користувачі бурхливо відреагували на це відео.

" Мало бачили ви ".

" Ну все одно люди ставлять питання? А що це? Акак це? Звичайно це гарно, не сперечаюся ".

" Це не явище ".

" На півночі дуже часте явище. Як і північне сяйво і білі ночі усе літо ".

Керівник окружного центру по гідрометеорології і моніторингу довкілля Артем Котячий спростував рідкість цього явища назвавши це "звичайним явищем трьох сонців"

"Це оптичне явище пов'язане з частками, кристалів, дрібним снігом, вологою, які містяться в повітрі. Поширене в автономному окрузі? Не сказати, що рідкісне", - сказав експерт.

Таке ж подібне явище можна було спостерігати в Мурманській області і на Чукотці.

" Шикарно ".

" Дуже красиво ".

" Рідкісне явище - #сонячнегало.І ще рідкісніша його форма, #природа, ти дивовижна ".

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те чому учені не хочуть здійснювати повторний політ на Місяць після 1968. Ніхто большне хоче витрачати гроші на те що вже дослідили. Знавці твердять про те, що вони і так дізналися усе про супутник Землі.

Також "Знай.ua" писав про те, що люди зможуть без проблем полетіти в космос. Засновник компанії " Тесла" , Ілон Маск, запропонував злітати в космос тому, хто бажає. Квиток коштуватиме пів мільйона доларів. Швидше за все перший політ вже буде здійснений в 2020 році на Марс. Також глава SpaceX пообіцяв, що вартість польоту для колоністів буде порівнянна з вартістю будинку на Землі.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про знімки змін на Нептунові і Урані.