Дівчина з Північної Кароліни (США) на ім'я Метті Енн поділилася неймовірною історією про зустріч з прибульцем.

Як розповідає Метті, довгий час їй не давали спокою дивні звуки, що доносилися звідкись ночами, і тепер незрозуміла істота, що стала причиною занепокоєння, знята нею на відео.

Енн не вважає себе особливо сміливою, проте одного разу вночі їй все-таки прийшла в голову думка розставити всі крапки над і в цьому питанні і відправитися у двір в нічний час доби, щоб нарешті дізнатися, хто ходить біля її будинку.

Як розповіла господиня оселі, хтось, постійно знаходився в пристойній близькості від неї, попав у кадр майже відразу, коли вона вийшла на вулицю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому автор відео і знати не знала, що їй належить побачити, тому дуже сильно злякалася після зустрічі з цією істотою.

Можливо, їй вдалося зафіксувати на камеру свого мобільного пристрою справжнього представника позаземної цивілізації.

За словами американки, непроханий гість зник негайно, відчувши увагу з її боку. Завсідники Всесвітньої павутини, у свою чергу, намагаються підтримати налякану дівчину, бажаючи їй якнайшвидше покинути дивне місце, знайшовши для себе іншу квартиру.

Експерти вже підтвердили, що відео, надіслане дівчиною, не підробка. Розслідування йде повним ходом, і любителі містичних історій, природно, зараз з нетерпінням чекають, коли вони отримають відповіді на всі свої запитання, пов'язані з недавньою подією.

Що ж насправді вдалося зафіксувати Метті? На це питання спробували відповісти фахівці.

Дивною справою зайнявся фахівець з Лос-Анджелеса, який працює з надприродними аномаліями вже багато років.

Террі Ларч, ознайомився з шокуючими кадрами, зробив висновок, згідно з яким в кадр потрапив так званий криптид.

Ларч також додав, що зріст таємничого монстра складає близько двох метрів, а вага може перевалювати за 90 кілограмів. Іншими словами, навіть досвідчений альтернативний вчений, не знає напевно, що можна чекати від криптида, і закликає Енн бути обережніше.

Зазначимо, криптозоологія виходить з того, що на Землі може існувати певна кількість видів тварин, чисельність яких достатня для самопідтримки популяцій, але мала для виявлення їх зоологами за допомогою наявних методів. Основою для криптозоологічних досліджень служить фольклор, а також відомості, почерпнуті у інформаторів.

Нагадаємо, чоловік з Китаю Мін Ян зняв з борту літака незвичайний об'єкт. Зняти дивне явище чоловікові вдалося ще 12 вересня 2018 року, проте зважитися на публікацію в інтернеті він зміг лише зараз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", уфолог-аматор із США випадково зняв на відео трикутний об'єкт, який знаходився біля військової бази Райт-Паттерсон в Огайо.

Також "Знай.uа" писав, у музеї примар виявили справжнього привида. В шоці абсолютно всі, навіть дослідник паранормальних явищ.