Унікальний препарат розробили в Канаді. Вчені створили эксперементальное ліки, яке здатне відновлювати клітини мозку. Таким чином відновлюючи слабкі клітки це засіб перешкоджає втраті пам'яті передає The Guardian.

Випробування цього чудо-препарату почнеться в найближчі два роки, Так зазначається, що якщо результат випробування буде позитивним, то його можуть прописувати дюдям від 55-60 років. Приймати ліки потрібно буде щодня.

Пошкоджені клітини відновлюються

Лабораторні випробування на тварин вже показали свою ефективність. Навички пам'яті у старих тварин поліпшувалися в лічені години. Через два місяці прийому препарату мозкові клітини які були придушені, відновили свою роботу.

За словами вченого з Центру залежності і психічного здоров'я в Торонто Ітьйена Сибиеля, що за допомогою препарату можна буде лікувати не тільки природне скорочення когнітивних можливостей, що призводить до поступової втрати пам'яті в літньому віці, але й також коригувати порушення, які у людей часто пов'язані з депресією, шизофренією і хворобою Альцгеймера.

Втрата пам'яті

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто згадати, що зараз на ринку немає ліків, які б дійсно допомагали при втрати пам'яті у старості чи у разі психічних розладів. Проте вчені з Торонто переконані, що їх розробка може навіть повернути процес втрати пам'яті, стимулюючи конкретні клітини, пов'язані з навчанням і запам'ятовуванням, відроджуючи їх.

Нагадаємо, Підземна знахідка шокувала науковий світ: цілих 660 кілометрів.

Як повідомляв "Знай.іа", Новий острів покритий таємничої липкою грязюкою: вчені в подиві "На знімках з супутника ми бачили, що острів світло-коричневого кольору, на місці виявилося, що це насправді бруд кольору глинистого розчину. Це речовина дуже липке і я дійсно збитий з пантелику, звідки воно взялося на острові, тому що це не попіл або лава від вулкана".

"Знай.іа" писав, NASA загляне в колиску Всесвіту