Американські вчені провели дослідження і з'ясували, від чого залежить людська краса

Психологами було проведено спостереження, в ході якого встановлена цікава закономірність. Висновок фахівців такий, що генетика абсолютно не впливає на красу.

Головні фактори в цьому питанні – це соціальні аспекти, тобто загальноприйняті «стандарти» у тому або іншому суспільстві.

У ході дослідження фахівці зверталися до учасників експерименту з проханням оцінити по фото, наскільки красива та чи інша людина. Результати показали практично ідентичні відповіді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дослідники здійснили ще один експеримент, який показав, що ключова роль в питанні оцінки краси – це соціальні фактори. Тоді як генетика тих чи інших рис обличчя грає куди меншу роль.

За висновками психологів, сприйняття краси – суто індивідуальна річ і залежить від будови головного мозку тієї чи іншої людини. Не менш важливими в даному питанні є поведінкові і соціальні реакції.

Варто нагадати, що Режисер з Нідерландів наочно показав процес зарождения нового життя. Про це передає Clutch.

Ян Ван Ейкен створив фільм, який відкриває завісу таємниці народження і показує, як кілька клітин можуть перетворитися в живу істоту. Вчені порахували, що знімати фільм про людський організм буде не зовсім етично, тому головною "стравою" був вибрали альпійского тритона.

Самка тритона метає ікру під час шлюбного періоду. Одна ікринка має розмір близько 2 мм В день самка може відкласти близько 10 яєць, а за весь шлюбний період вона здатна дати життя приблизно 700 осіб.

Нагадаємо, Українська дівчина Бонда роздяглася на камеру, неможливо відвести погляд

Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Які шкідливі звички у різних знаків Зодіаку: перевірте себе і своїх близьких

Також Знай.ua" писав про те, що Нейромережі навчилися створювати людей: спробуйте відрізнити