Очевидець побачив Немезиду, ту саму, яка не раз приводила до апокаліпсису нашу планету за осатанні 250 мільйонів років. І тепер вона прямує у бік Землі, щоб в черговий раз знищити на ній все живе. Тому рано чи пізно, кінець світу таки настане. Про це повідомляє «Діалог.UA»

У мережі недавно з'явилися кадри, де яскравий об'єкт зображений прямо над Сонцем.

Це зняв росіянин під час польоту. Кулю абсолютно чітко видно, і нічого не могло перешкодити спостереженням.

Після цієї публікації майже всі експерти і очевидці вважали, що чоловік сфотографував планету - вбивцю. Але зараз експерти і очевидці кажуть зовсім інше. Вони вважають, що пасажир літака зняв не смертоносну планету, а її апокаліптичну конкурентку - зірку Немезиду.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз це новина знаходиться в топі серед наукових кіл і в середовищі альтернативних вчених.

Експерти пояснюють, що Немизида - зірка гіпотетична(червоний, коричневий і білий карлик). Вона обертається навколо Сонця.

Вчені повідомляють, що вони провели експертизи і прийшли до неймовірних висновків. За останні 250 мільйонів років відбулося цілих 12 масових вимирань з чітким інтервалом. Астрономи впевнені, що в цьому винна саме Немезида, яка з кожним своїм наближенням до Землі влаштовує на нашій планеті пекло в реальному його розумінні. Експерти стверджують, що розміри Немезіди шокують – радіус її перевищує в 10 разів радіус Сонця. Тому знищити життя на нашій планеті їй буде простіше простого. Конспірологи все частіше стали відзначати, що Немезида, а не руйнівна Нібіру, становить головну небезпеку для Землі. Їх підтримують вчені. Вони нагадують, що Немезида, володіє величезними розмірами і вже починає розривати Землю на частини, нахиливши нашу планету і змінивши її магнітні поля.

Нагадаємо, кінець світу близько: вчені розповіли, як це станеться

Як повідомляв "Знай.uа", вчені зафіксували вибух зірки, яка яскравіше Сонця в мільярди разів: галактик кінець

"Знай.uа" писав, NASA знайшло під льодами Гренландії подарунок з космосу віком 100 тисяч років