Через тромб у серці, а також проблемами з легенями жінка на ім'я Телеса впала в клінічну смерть на кілька хвилин у лікарні. За її словами, під час клінічної смерті щось показало їй минулі життя.

Історія пацієнтки була опублікована на сайті Near Death Experience Research Foundation, який займається збиранням і дослідженням навколосмертних історій від очевидців.

Так відомо, що у Телеси настали ускладнення після пологів і, на щастя для жінки, під час нападу, поруч з нею виявилася досвідчена бригада медиків.

Незважаючи на те, що її серце не билося всього кілька хвилин, Телеса стверджує, що пробула в "іншому світі" цілу вічність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Все сталося за класичною схемою, спочатку вона побачила яскраве світло, а потім швидко ковзнула кудись з кімнати і попливла в потоці світла. Далі жінка опинилася наче в космосі.

"Цей світ забрав мене високо в космічний простір, за межі нашого всесвіту, а потім мені почали показувати ведіння з мого життя і не тільки мого нинішнього. Мені показували мої минулі життя, які я пережила одну за іншою".

Також жінка побачила дивне бачення з величезним Сонцем.

"Мені показали планету Земля і потім я побачила себе, яка наближається до Сонця. Було відчуття, ніби мені хотіли показати, що це те місце куди йде вся наша енергія".

Після цього жінку наче осяяло неймовірними знаннями.

"Я раптом зрозуміла, як працює Всесвіт, звідки приходить темна енергія і матерія. Але потім все пропало і я прокинулась на столі".

Відомий доктор Сем Парнія, вивчає колосмертні явища при реанімації в університеті Нью-Йорка, вважає, що все описане вище не обов'язково є доказом загробного життя.

"Вони часто описують м'яке і тепле світло, спостереження за роботою лікарів над їхнім тілом немов з боку, присутність померлих родичів, небажання повертатися назад. Все це часто вважають ознаками існування потойбічного світу, але швидше за все це лише "техніка виживання" нашого мозку".

Нагадаємо, хлопчик на ім'я Райан Хаммонс впевнений, що в глибині душі у нього є "таємна особистість".

Як повідомляв портал "Знай.uа", резонансне відкриття, якого люди чекали все життя, зробили вчені. Професор Університету Північної Кароліни Роберт Ланц розповів, що після смерті люди потрапляють в якийсь паралельний простір і отримують шанс воскреснути.

Також "Знай.uа" писав, вчені пояснили, що відбувається з мозком вмираючої людини.