Над аеропортом в Перу зафіксували два дивних об'єкта, що стало несподіванкою для співробітників і налякало пасажирів.

Над аеропортом імені Хорхе Чавеса, який знаходиться недалеко від Перу, виникли з нікуди відразу 2 неопізнаних об'єкта, які налякали жителів і туристів. Співробітники і адміністрація аеропорту не проігнорували аномальні явища в небі і згадали їх в офіційній звітності.

27 лютого працівники диспетчерської вишки повідомили керівникам про наявність НЛО - загадкові об'єкти нависли над аеропортом і знаходилися там близько години. Через 60 хвилин після виявлення двох НЛО, вони пропали з радарів. Через мить знову з'явилися, а потім зникли без сліду. Більше їх ніхто не бачив.

Фахівці відмовляються коментувати подію. Але те, що про НЛО було сказано навіть в документах, дає підстави підозрювати, що це могли бути кораблі позаземного життя.

За час, який НЛО знаходились у небі над аеропортом Хорхе Чавеса, пасажири і співробітники повітряної гавані встигли зафіксувати їх на камери.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Відеозапис відразу з'явилася в мережі Інтернет і стала об'єктом уваги користувачів. Люди відразу почали припускати, чому що знову з'явились НЛО і що їм знадобилося на території Землі. При цьому інші користувачі не вірять в існування прибульців і впевнені, що на ролику зафіксували земні літальні апарату.

І звичайно ж, не пропустили повз увагу таку подію уфологи

Уфолог Скотт Уоррінга виклав знімки НЛО в мережу та озвучив власну версію. Він ні секунди не сумнівається в тому, що таємничі об'єкти - це космічні апарати прибульців.

На його думку, інопланетяни готуються до атаки. Зараз вони вивчають територію з метою виявити слабкі місця на Землі. Перу є аграрною республікою. Її не можна назвати сильною в економічному, політичному і військовому відношенні державою. Можливо саме тому прибульці і зацікавилися цією державою. Адже нанести удар по слабкому противнику набагато простіше.

Нагадаємо, уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО

Як повідомляв портал Знай.ua, замаскований під комету НЛО підібрався до Землі

Також Знай.ua писав, американець розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років