9 січня 2019 року мешканець міста Козятина Вінницької області українець Юрій Перуцький був свідком незвичайного явища в небі. Це сталося на розі вулиць Мічуріна та Героїв Майдану біля пам'ятника Михайлу Грушевському. Про спостереження маневруючого НЛО, що яскраво світиться хлопець повідомив порталу "Україна Аномальна".

Літаючий об'єкт хлопець знімав на свій смартфон Meizu M5s".

"Йшли з батьком на поїзд і побачили в небі НЛО, який скоїв маневри у вигляді вісімки 2 рази, на неймовірній швидкості і полетів за горизонт. Встиг зробити кілька фотографій", - розповів очевидець.

На змодельованому зоряному небі, в якому враховувалася дата й місце зйомки, вдалося встановити, що потенційно спостережуваний НЛО міг виявитися планетою Венера, яка добре помітна в цей момент часу в східній частині неба приблизно 15 градусів над горизонтом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак, астрономічна гіпотеза походження НЛО, зрештою, себе не виправдала.

Венера над горизонтом станом на 9.01.2019, 6.30 ранку (момент зйомки).

"Припускати,що це зірка - немає сенсу, все небо було затягнуте хмарами, зірок не спостерігалося", - уточнив автор, додавши, що об'єкт спостерігався на північному-заході і не перебував на одному місці, а рухався, і не прямолінійно, а хитромудрою траєкторією.

Змоделювавши ситуацію на карті, вдалося з великою точністю визначити знаходження НЛО практично в північній частині неба, що не може бути Венерою, а тим більше, якимось іншим астрономічним явищем.

Знімок НЛО над Козятином. 9.01.2019 року

Збільшені фрагменти з НЛО. Враховуючи дальність об'єкту і зйомку в нічний час - важко розглянути деталі, але видно, що форма об'єкту не схожа на кулю.

Нагадаємо, хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно в США сталося щось неймовірне. Жителі країни побачили справжніх посланців з убивчої планети Нібіру. Експерти вважають, що це зловісна ознака кінця світу.

Також "Знай.uа" писав, американці вже багато разів поспіль стикалися з таємничими явищами, яким дуже важко знайти пояснення. Цього разу вони помітили непізнані літаючі об'єкти.