В NASA назвали дату кінця світу. Правда, станеться це нескоро. За словами фахівців, Апокаліпсиса, який знищить все живе на нашій планеті, варто чекати щонайменше ще 4 млрд років. Тепер людство може перепочити, адже кінець світу настане дуже скоро.

До такого висновку астрономи прийшли після того, як отримали знімки зіткнення двох галактик в сузір'ї Геркулеса, що знаходяться на відстані 230 млн світлових років від Землі, зроблених телескопом Hubble. Немає сумнівів, що за цей період, людство зможе полетіти за межі Землі, або навіть Чумацького шляху.

Ці зоряні скупчення, наголошується на сайті Національного управління з аеронавтики і дослідженню космічного простору, були відкриті ще в XVIII столітті Вільямом Гершелем. Однак, гравітація поступово почала поєднувати ці скупчення, так що кінець світу не за горами.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Будемо сподіватися, що прорахунки космічного агентства вірні.

Нагадаємо, що в магазині Google Play для Android-пристроїв новий рекордсмен - Google Maps. Додаток завантажили близько 5 мільярдів разів, і це абсолютний рекорд на сьогоднішній день. Незважаючи на те, що цей додаток встановлюється “прямо з заводу”, це вважається за скачування, адже Google агресивно нав'язує свою продукцію, і це стосується і Android.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до офіційного виходу, зганьбив корпорацію. Справа в тому, що компанія хотіла якнайшвидше зібрати потрібну кількість смартфонів, але в підсумку компанія зганьбилася перед світом. Справа в тому, що в смартфонах немає спалаху. Так, Xiaomi просто забула вставити в смартфони спалах.

Знай.uа писав, що глава OnePlus вирішив відмовитися від звичайних навушників на користь бездротових. В майбутніх смартфонах компанії не буде роз'єму для навушників, що спровокує вихід нових і цікавих навушників.