Дивний об'єкт линзообразной форми, виявлений в сузір'ї Риб, веде себе нестандартно.

Зараз він розташований на відстані 90 млн світлових років від Блакитної планети, але стрімко наближається. Астрономи зафіксували його з допомогою телескопа "Хаббл". Серед фізиків розгорілася суперечка через помічений об'єкт. За зовнішнім виглядом це космічна спіраль і як кажуть деякі експерти, вона може в прийдешньому поглинути Землю. Точну дату катастрофи назвати ніхто не може. Вчені прийшли до песимістичного висновку з причини поведінки космічної спіралі. Справа в тому, що поруч з нею пропадають з видимості інші планети, а чому це відбувається до сих пір не з'ясовано.

Зображення таємничого об'єкта з'явилося в Мережі. Фото опублікували співробітники європейського агентства NASA. На знімки вже відреагували уфологи. Дослідники кажуть, що в майбутньому космічна спіраль затягне Землю як у воронку і жителі Блакитної планети загинуть. Деякі вчені переконані, загадковий об'єкт – це лише линзовидная галактика, а інші небесні тіла зникають не через неї, а з іншої причини.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що засновник SpaceX Ілон Маск признает, що Україна відіграла провідну роль у становленні радянської, а тепер російської космічної галузі. Судячи з усього, Маск дійсно розбирається в історії.

Також ми писали, що бюджет Національного космічного агентства США у 2020 року зросте на 6% до 21 млрд доларів. Це допоможе NASA вже в наступному десятилітті провести висадку космонавтів на Місяці. Втім, космічному агентству наступає на п'яти SpaceX на чолі з Илоном Маском.

З такою заявою виступив керівник NASA Джим Бранденстайн.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Нагадаємо, команда водолазів під назвою Ocean X Team занурилася на дно північної частини Балтійського моря для його вивчення. Несподівано для самих себе на глибині 87 метрів вони виявили таємничу височина круглої форми.

Як повідомляв портал "Знай.uа" прибульці блокують сигнали людства в глибокому космосі.

"Знай.uа" писав, уфолог знайшов НЛО, який приземлився на Землю мільйон років тому.