Багато хто вірить в існування інопланетян, адже не може людина бути одна в цілому всесвіті. І більшість з придихом чекають того моменту, коли відбудеться довгоочікуваний контакт прибульців з людьми.

Однак, уфолог Емері Сміт поспішає розчарувати людство, оскільки контакт давно відбулася, але не так, як того очікували самі люди. За словами відомого уфолога, гуманоїди давно проводять дослідження над людьми.

І хоч такі зустрічі з землянами складно назвати офіційними, альтернативний експерт не сумнівається, що жертвами так званих гуманоїдів стали більше 3000 чоловік.

Як розповів учений, який не один десяток років займається вивченням позаземних цивілізацій і є творцем популярного YouTube-каналу відповідної тематики, коли він служив у ВПС США він став свідкам цікавого події.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Якось Сміт потрапив в секретну лабораторію, а пізніше дізнався, що це був комплекс, створений спеціально для проведення дослідів над людьми. При чому досліди проводили прибульці.

Гуманоїди вивчали нутрощі землян, а особливий інтерес у прибульців загострився до ДНК людини. Донині вони намагаються створити щось накшталт гібрида собі подібного і жителя Землі. Емері абсолютно не сумнівається, що прибульці проводять досліди над людьми і сьогодні.

Крім усього іншого, Сміт додав, що уряд Сполучених Штатів давно знає про існування цієї бази, однак всіма правдами і неправдами приховує цей факт від народу.

Сміт Також заявив, що йому довелося побачити і нанотехнології прибульців. Уфолог дізнався, що вони можуть перетворюватися на сонячне світло, що допомагає їм переміщатися не тільки в просторі, але і у часі. На подібні дії їм потрібні секунди.

При цьому, враховуючи, що космічні кораблі інопланетян також здатні видозмінюватися, земні військові не можуть зловити, хоч і намагаються всіма силами це зробити.

Що стосується скептично налаштованих осіб, їх не змусила повірити в існування прибульців і історія про базу для дослідів над землянами. Прихильники традиційного укладу, як і завжди, вирішили, що уфолог, який останнім часом перестав бути на очах у засобів масової інформації, просто вирішив нагадати про себе, створивши привабливий сюжет.

А багато хто з фанатів уфології тепер навіть бояться, що інопланетяни будуть проводити колись досліди і над ними.

Нагадаємо, моторошна істота з крилами за спиною намагалася забрати хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа" десь у Нікарагуа зняли страшне відео з дивною крилатою істотою. Ролик з'явився на уфологічному ютуб-каналі "Ovnis vs Ufos".

Також "Знай.uа" писав, камера спостереження зняла інопланетянина біля "Макдональдса". В Мережі опублікували фотографію, де зображено передбачуваний прибулець, який наблизився до припаркованого автомобіля.