Буквально днями вченим вдалося розшифрувати частину тексту однієї з книг Нового Завіту. Результати здивували багатьох. Відомо, що в тексті зашифровано апокаліптичне послання про масштабну війну Росії і Китаю проти Сполучених Штатів Америки.

Про це йдеться в замітці, яку публікують багато авторитетних світових видань, пише портал "Політека".

Апокаліпсис
Апокаліпсис

На думку вчених, які працювали з текстами, пророцтво про початок збройного конфлікту міститься в Одкровенні Іоанна Богослова. Апокаліпсис пророкує об'єднання армій "царів східних", йдеться в матеріалі. Вчені запевняють, що в цьому уривку йдеться про об'єднання Росії та Китаю.

Апокаліпсис
Апокаліпсис

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Після того, як дві країни укладуть союз, спалахне війна, в ході якої Москва і Пекін протистоятимуть США, вважають тлумачі Біблії. В результаті зіткнення загине третина людства.

Варто нагадати, що глобальне потепління може мати катастрофічні наслідки. У зв'язку з цим вчені встановили постійний контроль за Арктикою і Антарктикою. Вони моніторять зони за допомогою супутників Sentinel". Дослідники взяли тривожні сигнали.

Вони повідомили, що льоди в Антарктиді вкрилися тріщинами. Це може мати страхітливі наслідки. Наприклад, в полярній зоні зафіксували айсберг розміром з Лондон. Експерти стурбовані, адже через підвищення температури повітря на Землі ситуація може вийти з-під контролю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що експерти заговорили про черговий кінець світу. До Землі мчить велетенський астероїд розміром з будинок. Небезпечний космічний об'єкт наблизиться до нашої планети дуже скоро – вже 22 березня. Він виявиться ближче до планети, ніж її природний супутник.

Нагадаємо, NASA назвала точну дату кінця світу: можна перепочити.

Як повідомляв Знай.uа знайдено спосіб зупинити глобальне потепління: людство врятують речовини.

Знай.uа писав, погода до кінця тижня зіграє на контрастах: готуйте парасольки і сонцезахисні окуляри.

Дивіться відео по темі: