Буквально днями вчені заявили, що планета Меркурій - справжнє джерело прихованих фактів. Інформація про те, що планета є найближчою до Сонця і знаходиться набільшій відстані від Землі, ніж Венера, виявились помилкою.

Учених ввігнало в ступор дослідження, яке говорить про те, що Меркурій взагалі для всіх планет найближчий "сусід". Про це повідомляють американські наукові видання.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Після такої заяви, що саме Меркурій, а не Венера, що є найближчою планетою до Землі, можна засумніватися в правильності розмов про загадкову планету–X, або Нібіру.

Швидше за все, як вважають багато вчених, Нібіру є не новою планетою, або якимось загадковим явищем, яке в певний момент з'являється, а потім зникає в нікуди. Насамперед можна сказати, що відомий ворошитель спокою землян – стара і відома перша планета від Сонця Меркурій.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Сонце
Сонце

Багато астрологів в період найбільшого наближення Меркурія до Землі могли зробити помилковий висновок про те, що "загадкова планета Нібіру загрожує людству" і з нею потрібно боротися, хоча це була, всього-навсього, добре забута стара планета.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через світову війну, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищено половину людства. Про це стало відомо з пророцтва Нострадамуса, передає "Диалог.UA". Великий пророк попередив людство про загрозу Третьої світової війни, яка повинна тривати 27 років. Крім того, в Каліфорнії і Ванкувері відбудеться руйнівний землетрус. У зв'язку з цим може наступити загибель половини людей на Землі, вважав провісник.

Нагадаємо, NASA знову запідозрили в обмані: на одному з супутників приховують прибульців.

Як повідомляв Знай.uа 2019 рік може бути останнім: на Землю чекають 12 космічних замахів.

Знай.uа писав, льоди Антарктиди вкрилися тріщинами: катастрофи не уникнути.

Дивіться відео по темі: