Американці знову похвалилися новою інформацією про нашу Галактику. Так, космічний апарат NASA OSIRIS-REx надіслав на Землю новенькі знімки поверхні вельми цікавого астероїда Бенну, який на цей раз вдалося зафіксувати крупним планом.

Так, на офіційному сайті NASA повідомляється, що на фото зображено область, яка знаходиться у північній півкулі небесного тіла.

На фото ліворуч можна побачити багато каменів, серед яких "загубилися" і величезні булижники. Два невеликих зображення показують деталі двох інших регіонів. На верхньому рисунку зображено кругляк шириною 15 метрів, а на нижньому – ставок з реголітом.

Відомо також, що фото передали фахівцям 25 лютого, коли апарат знаходився на відстані 1,8 кілометра від поверхні Бенну. Місія станції у астероїда триватиме до 2021 року. OSIRIS-Rex повинен скласти карту і один раз торкнутися поверхні для того, щоб зібрати зразки грунту.

Варто нагадати, що в Росії, в Краснодарському краї крах метеорита зуміли зняти очевидці. Як говорить регіональна диспетчерська служба, було помітно, як велика вогняна куля летіла у небі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що буквально днями вченим вдалося розшифрувати частину тексту однієї з книг Нового Завіту. Результати здивували багатьох. Відомо, що в тексті зашифровано апокаліптичне послання про масштабну війну Росії і Китаю проти Сполучених Штатів Америки. Про це говориться в замітці, яку публікують багато авторитетних світових видань.

Нагадаємо, 2019 рік може бути останнім: на Землю чекають 12 космічних замахів.

Як повідомляв Знай.uа у сузір'ї Тельця формується нова планета: може стати жилою.

Знай.uа писав, до Землі несеться астероїд розміром з будинок: людству залишився тиждень.

Дивіться відео по темі:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще