Європейське космічне агентство опублікувало фотографії Марса, які зробив "Орбітальний апарат для дослідження малих складових атмосфери" (Trace Gas Orbiter, TGO).

"На знімках видно сині візерунки, які фахівці назвали слідами "пилових дияволів", - йдеться в повідомленні.

На фото з синім візерунком показана частина широкої області Марса під назвою Terra Sabaea. відзначається, що зображення складено з декількох колірних фільтрів, тому кольори на ньому не відповідають реальності. Насправді червонуваті відтінки і темно-бурі. Співробітники агентства вважають, що незвичайну структуру на вершині хребта залишили пилові вихори — сотні, можливо, тисячі маленьких торнадо, які зблизилися один з одним.

TGO створений за програмою "Екзомарс" і вийшов на орбіту Червоної планети в жовтні 2016 року. Його завдання — вивчення походження малих газових складових в атмосфері Марса.До лютого 2018 року він не виходив на низьку орбіту.

Раніше ми писали, що Підлога Беглі і Стів Денун – американські вчені з прекрасною репутацією. Вони відомі як фахівці з теорій змови, загадок космосу і розшифровкою пророчих передбачень.

Експерти повідомили, що з ними зв'язався джерело, який представився співробітником космічного агентства NASA, і вручив флешку. Він розповів, що на цьому носії містяться секретний файли. В них ховається інформація щодо таємничої Планети Х. Вона є актуальною, адже NASA отримала відомості зовсім недавно. Фахівці повідомили, що на носії були виявлені знімки смертоносної Нібіру, яка наближається до Землі. Фотографії зроблені міжпланетним телескопом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також повідомлялося, що американське космічне агентство NASA переглянула розклад польотів надважкої ракети Space Launch System і корабля Orion. Плани змінилися, і незабаром будуть нові місії, які дозволять дізнатися про космос трохи більше інформації.

Раніше портал "Знай.иа" писав: пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названа дата

Як повідомляв "Знай.иа", Бог використовує Нібіру і влаштує ще один всесвітній потоп

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок