Відомий астролог Річард Нолле впевнений, що апокаліпсис може трапиться раніше, ніж передбачали теоретики так званої "змови". Так, днями група вчених з NASA повідомила, що 22 березня повз Землю повинен пролетіти потенційно небезпечний астероїд 2019 EA2.

Про це пишуть американські наукові видання.

астероїд
астероїд

За інформацією вчених, астероїд в діаметрі становить від 18 до 40 метрів. При цьому в ніч на 21 березня людство зможе спостерігати також і за величезним Супермісяцем.

Вчені говорять, що це досить рідкісне явище, коли і Супермісяць і астероїд опиняться біля Землі. Однак астролог Річард Нолле зовсім не бачить приводу для радості, а швидку загрозу для усього живого на Землі.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Фахівець з космічним явищам, вважає, що якщо Супермісяць активізується, а астероїд-вбивця змінить траєкторію свого руху і стрімко летить на планету, то людей може очікувати подвійний апокаліпсис, оскільки космічні тіла зможуть одночасно знищити Землю. Однак поки що передумов до катастрофи вчені NASA не бачать.

астероїд
астероїд

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно вчені виявили уламки метеорита вагою півтори тисячи тони, що вибухнув над нашою планетою в 2018 році. Варто зазначити, що потужність вибуху метеорита в 30 разів перевищила енергію атомної бомби, випущеної американською авіацією в 1945 році на Хіросіму. Але тоді останки метеорита після вибуху не було помічено. Спочатку небесне тіло помітили військові супутники. Вогняна куля розміром 18 метрів в діаметрі падала зі швидкістю 41 600 миль на годину. При підйомі з води астероїд розколовся на три частини.

Нагадаємо, гігантський астероїд вибухнув над Землею: у 10 разів небезпечніша за Хіросіму.

Як повідомляв Знай.uа башти, піраміди, покинуті кораблі: на апокаліптичному астероїді виявили сліди стародавньої цивілізації.

Знай.uа писав, на очах астрономів народжуються землеподібні планети: двійник Сонячної системи.