Відомий фахівець з НЛО та паранормальних явищ Скотт Уорінг опублікував нові докази того, що загадкова Нібіру все таки існує. На цей раз уфолог виявив планету-Х недалеко від Землі.

Про це стало відомо завдяки публікаціям американських наукових видань.

Уорінг переконаний, що в NASA всім відомо — прямо до Сонця рухається гігантський інопланетний об'єкт, але вчені приховують цю інформацію від людей. Конспіролог стверджує, що космічним тілом є Нібіру.

Нібіру мчить до Землі
Нібіру мчить до Землі

Також уфолог не може зрозуміти, чому астрономи, які працюють в різних обсерваторіях, не розповіли про даному явищі всьому світу. Уорінг вважає, що космічний об'єкт це легендарна планета X, яка відома древнім народам як Нібіру. Об'єкт, розміром з планету, з'являється тоді, коли хоче. За легендою він летить на орбіті, яка проходить через Землю кожні 15 000 - 20 000 років. Протягом цього часу прибульці збирають дані про еволюцію всіх істот на Землі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

NASA назвала дату кінця світу
NASA назвала дату кінця світу

"Вони, теоретично, можуть вносити зміни до ДНК істот, навіть настільки, щоб викликати вимирання в глобальному масштабі, так, я маю на увазі динозаврів", - зазначив уфолог.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Марс має два вірних супутника – Деймос і Фобос. Їх названо на честь старогрецьких богів, супутників бога війни Ареса, римським еквівалентом якого і є Марс. Земля досить часто знаходиться під загрозою атаки з боку інших планет. Як вважають експерти, найголовнішу небезпеку представляє смертоносна Нібіру, мешканці якої хочуть зазіхнути на ресурси нашої планети.

Нагадаємо, до Землі мчить велетенський астероїд: більше за Титанік.

Як повідомляв Знай.uа Зонд виявив прибульців на астероїді Рюгу: між Землею і Марсом.

Знай.uа писав, інопланетяни контактують з собаками: тварини потрібні, щоб підібратися до людей.