Цілодобово за Сонцем стежать кілька супутників, таким чином фахівці можуть збирати дані для досліджень, спостерігати за сонячною активністю і бачити таємничі об'єкти, які пролітають близько або вилітають з Сонця.

Так аномалії, які то і діло почали з'являтися біля Сонця, турбують навіть, тих вчених, які не стосуються теми літаючих тарілок. У той час як уфологи і конспірологи б'ють тривогу.

Відомо, що зонд SOHO, обладнаний останньою апаратурою, надіслав нові знімки, на яких можна помітити загадкову структуру кубічної форми. Об'єкт мав величезні розміри, ніж розбурхав дослідників.

Більш того, аномалія мала суворі геометричні форми, не властиві природі, до того ж на ній були дивні написи. Все це свідчить лише про одне – ми нічого не знаємо про нашу Сонячну систему, не кажучи вже про космічний простір в цілому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Недостатність знань лякає, породжує абсурдні ідеї і призводить до виникнення релігійних уявлень.

Звісно, багато користувачів інтернету стали писати про загадкові кораблі інопланетян і про Нібіру. Зрозуміло, офіційна наука такі теорії не сприймає всерйоз.

Зі слів деяких псевдовчених, вони неодноразово спостерігали НЛО, які заправлялися плазмою від світила, а в останній раз був помічений космічний корабель колосальних розмірів.

На сьогоднішній день уфологи намагаються зрозуміти сенс помічених вченими написів, тоді як експерти поки що не поспішають що-небудь коментувати. Скоріше за все, вони знаходяться в шоці, так як якщо б у них були ідеї, то вони давно б ними поділилися. Але не виключено, що вченим вдалося дізнатися те, що людству поки рано знати.

Нагадаємо, вчені виявили в Чумацькому шляху екзопланету, яка веде себе досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на поверхні Марса зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity.

Також "Знай.uа" писав, статистика свідчить, що з кожним роком збільшується кількість людей з порушеннями психіки. Причиною цього можуть бути прибульці з таємничої планети Нібіру.