Ще до недавніх пір вчені були впевнені в тому, що поряд із Землею постійно знаходиться всього лише один інопланетний об'єкт під назвою "Чорний лицар".

Про це пишуть ЗМІ.

Відзначається, що вчені вперше зафіксували його ще 70 років тому, і протягом цього часу він регульрно з'являється на орбіті Землі. Ніхто на всі 100% не впевнений, що він належить прибульцям і що це взагалі корабель.

Проте буквально кілька днів тому уфології заявили, що вони помітили ще один літаючий об'єкт, який також приписали інопланетної раси.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Так, під час чергового спостереження за допомогою Google Ский американські вчені змогли помітити новий об'єкт, що нагадує сигару. Корабель наблизився до нашої планети дуже близько, тому його можна було без проблем розглянути. Вдалося навіть встановити приблизні розміри. Об'єкт має довжину півтори тисячі метрів і діаметр близько 100 метрів.

Через те, що кадри зйомки дуже швидко розійшлись по мережі, користувачі відразу ж почали коментувати їх. Об'єкт навіть встигли порівняти з астероїдом Oumuamua, який веде себе як розумна істота, а не звичайне небесне тіло.

Раніше ми повідомляли, що американський винахідник, засновник SpaceX Ілон Маск заявив, що до створення компанії, яка займається польотами в космос його підштовхнула жадібність росіян. Втім, ніхто й не здивований, що так все сталося.

В інтерв'ю директор NASA Джиму Брайденстайну Маск згадав про свій візит у Росію, де хотів придбати балістичну ракету. Проте все пішло не за планом.

"На самому початку я не збирався засновувати ракетну компанію... Я хотів запустити на Марс просту місію з рослинами, таку собі оранжерею... Я просто хотів допомогти NASA збільшити бюджет, а потім росіяни почали вимагати від мене набагато більше, ніж я міг собі дозволити. Вони вимагали навіть більше грошей, ніж у мене взагалі було. Заради однієї тільки місії! Це явно був не мій варіант. І ось тоді я і задумався, чи є якісь способи здешевити існуючі ракетні системи, особливо американські", - розповів він.

Досить кумедна історія. Враховуючи, що Маск вкладав свої гроші в SpaceX, компанія зуміла перевершити Роскосмос, і навіть скласти конкуренцію NASA. Грамотне розпорядження фінансами дозволило компанії досягнути успіхів. від Роскосмоса вже давно ніхто нічого не чекає, а от фінансування у них просто захмарна. Куди діваються ці гроші? Явно не відлітають у космос.

Нагадаємо, зонд "Хаябуса-2" виявив воду в космосі.

Як повідомляв "Знай.ua", на апокаліптичному астероїді виявили сліди стародавньої цивілізації.

Також "Знай.ua" писав, що Hubble показав другий в історії "хрест Ейнштейна".

"Порошенко знав": Свинарчук заробляли на оборонці з відома президента - Трепак