Кожна жінка прагне якнайдовше залишатися красивою, молодою та з підтягнутою шкірою. Якщо вірити результатам висновків науковців, старіння – природний процес, який не можна зупинити, лиш уповільнити. Важливою запорукою довгої молодості у жінок за висновками науковців, можуть бути діти.

Дослідники з канадського Університету Саймона Фрейзера стверджують, що чим більше дітей народила жінка, тим повільніше в її організмі протікають процеси старіння, пише Daily Mail.

Науковці провели дослідження серед 75 жінок. Вони встановили, що у представниць прекрасної статі, які мають більше дітей, теломери – ділянки на кінцівках хромосоми ДНК – довші. Саме вони відповідають за зношення клітин в організмі.

Така причина може бути викликана підвищеним рівнем естрогену. Він виділяється під час вагітності й слугує природнім антиоксидантом, що захищає клітини від старіння.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цікаво, що новозеландські вчені, а також їх колеги з Японії і США, згідно результатів проведених досліджень, визначили що надмірно швидкий темп вживання їжі сприяє швидкому набору ваги. У жінок ризики збільшуються вдвічі, а у чоловіків підвищуються на 84%.

Річ у тім, що при наборі ваги, людина починає страждати від порушення травлення, підвищеної кислотності шлунка, порушенням обміну речовин, а це в свою чергу, впливає на тонус внутрішніх органів, а також зовнішній вигляд. Також експерти наголошують на важливості розміреним ходьби і дихання для продовження молодості. Повільний темп ходьби благотворно впливає на скелет, зміцнює кістки, є своєрідним захистом від остеопорозу, а також сприяє боротьбі із зайвою вагою.


Нагадаємо, вчені поставили жирну крапку у протистоянні чоловіків і жінок: хто розумніший.

Як повідомляв Знай.ua, експерти назвали рік смерті туберкульозу. Небезпечна інфекція, яка вбиває 1,6 мільйонів чоловік в рік, може бути переможена назавжди.

Також Знай.ua писав, що ампутації кінцівок замінять лікуванням водоростями. Вчені запропонували нову методику лікування небезпечного захворювання, яке призводить до втрати кінцівок.