Давайте відверто, багато людей у дорослому віці думали про те, як уповільнити старіння. Фахівці не стали чекати і пішли далі звичайних мрій. Вчені спробували створити "фантастичні" пігулки для молодості.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

За інформацією журналістів, було проведено дослідження, в ході якого експерти з'ясували, як вживання грибів пов'язано з процесом старіння організму.

Фахівці із США з'ясували, що відбувається в організмі людей, які їдять багато білих грибів. На їхню думку, у грибах містяться компоненти, які здатні сповільнювати процес старіння. Також така їжа зменшує ризик розвитку старечого недоумства.

Для отримання відомостей вчені провели масштабний експеримент, в якому брало участь 13 000 добровольців з Японії. Позитивний ефект досягається за рахунок наявності в грибах особливого антиоксиданту ерготіонеїну, якого найбільше саме в цьому продукті. Також в білих грибах міститься глутатіон – ще один дієвий антиоксидант, який сприятливо впливає на людський організм.

Перераховані речовини підтримують життєздатність клітин, захищають ДНК від ушкоджень, а також регулюють надходження в клітини кисню. Таким способом сповільнюється процес старіння організму. Перш ніж регулярно вживати білі гриби, потрібно проконсультуватися з лікарем, так як у продукту є протипоказання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американські вчені провели нове дослідження, в результаті якого з'ясували, що часте вживання курячих яєць може серйозно нашкодити здоров'ю людини і навіть привести до смертельного результату. Результати експерименту було опубліковано в медичному журналі JAMA.

Нагадаємо, дослідники "вимкнули" потяг до випивки за допомогою лазеру.

Як повідомляв Знай.uа вчені знайшли спосіб перетворювати морську воду на водневе паливо.

Знай.uа писав, звіряча жорстокість: невідомі знищили ціле село разом з мешканцями, більше сотні загиблих.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще