Вченим вдалося виявити планету, умови на якій підходять для життя людей. Населення Землі зможе переселитися туди у разі, якщо наша планета стане непридатною для життя.

Таку думку висловила інженер NASA Джанель Уеллонс.

Об'єкт, на якому можливе життя, називається Титан — це супутник Сатурна. На думку Уеллонса, людству варто розглядати ще цей варіант, окрім Місяця та Марса.

"У Титана щільна атмосфера, яка могла б захистити нас від космічної радіації. Вона настільки щільна, що ми могли б фактично прикріпити до рук крила і літати", – написала Уеллонс в Reddit.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вчена Джанель Уеллонс стверджує, що Титан є найбільшим супутником Сатурна. Однак співробітники Джанель заявляють про деякі недоліки супутника, про які сама Джанель промовчала. Він має всього лише один відсоток від того сонячного світла, яке отримує Земля. На самому супутнику панує дикий холод. Так, згідно з дослідженням NASA, найвища температура на поверхні супутника досягає лише мінус 180 градусів Цельсія. У свою чергу Уеллонс не вважає це проблемою.

NASA
NASA

"Якщо говорити про умови на поверхні – вони не такі жорсткі, як вам може здатися. Титан – єдине місце, крім Землі, де є рідини у вигляді озер і морів на поверхні. Ці рідини складаються з метану, але якщо мати правильне захисне спорядження, теоретично можна плавати без шкоди для здоров’я!", – зазначила вона.

Нагадаємо, вчені виявили в Чумацькому шляху екзопланету, яка поводитися досить дивно. Дослідники вважають, що в майбутньому вона може знищити на Землі все живе.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на поверхні Марса зробили незвичайний знімок. На кадрах зафіксували невідомий об'єкт, який схожий на людину. Фото зробив робот космічного агентства Opportunity.

Також "Знай.uа" писав, статистика свідчить, що з кожним роком збільшується кількість людей з порушеннями психіки. Причиною цього можуть бути прибульці з таємничої планети Нібіру.