Найкориснішим раціоном харчування є не середземноморсьа, як стверджували раніше вчені, а інтуїтивна дієта. Як повідомляє replyua.net до такого висновку прийшли вчені Евелін Трибол і Еліс Реш.

Вони стверджують, що інтуїтивний підхід до харчування допоможе максимально ефективно позбутися від зайвих кілограмів. Вчені розповіли, що більшість дієт передбачає обмеження у вживанні їжі, через що багато людей не тільки не можуть досягти нормального результату, але в підсумку, навпаки, повертають вагу і провокують розвиток депресії через постійне відчуття голоду. Суть інтуїтивний дієти полягає в тому, що людина повинна прислухатися до організму під час прийому їжі.

Наприклад, інтуїтивна дієта не передбачає відмову від самих смачних продуктів. Вчені стверджують, що інтуїтивна дієта має на увазі включення в раціон практично всіх продуктів харчування, оскільки вона спрямована, в першу чергу, не на зниження ваги, а на позбавлення від фізіологічних причин прагнення до обжерливості.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, на цьому тижні компанія Digital Wellness випустила нове додаток під назвою DNA Diet Plan. Як пише Health, план здається простим: користувач реєструється онлайн і завантажує свої дані або з AncestryDNA, або з 23andMe - двох популярних сервісів, що надають людям докладні генетичні профілі.

Потім DNA Diet Plan аналізує результати тестів і миттєво підказує, що потрібно зробити, щоб схуднути, грунтуючись на даних ДНК.

За словами творців, програма розглядає понад 100 аспектів ДНК клієнта, а потім переробляє їх до 20 рад по дієті для кожної людини.

Нагадаємо, вчені з Університету Іллінойсу в черговий раз довели пользу средиземноморской системи живлення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дієта з високим вмістом овочів і оливкової олії знижує ймовірність розвитку серцево-судинних захворювань на 25 %.

"Знай.uа" писав, що середземноморська дієта володіє лікувальними властивостями і може служити в якості профілактики онкологічних захворювань.