Існують реальні задокументовані випадки, коли люди заявляли, що приїхали з країн і міст, яких на Землі не існують, і при цьому говорили невідомими мовами.

Так наприклад, в 1850 році у маленькому німецькому містечку, розташованому недалеко від Франкфурта, з'явився дивний чоловік на ім'я Джофар Ворін.

Пізніше цю історію описав Джон Тімбс в книзі "Книга року про факти в науці і мистецтві".

Тімбс писав: "В кінці 1850 р. у маленькому містечку в районі Лебас, поруч з Франфуртом-на-Одері, з'явився дивний чоловік. Ніхто не знав, звідки він. Він говорив по-німецьки з акцентом і зовні виглядав як європеєць. Його допитав бургомістр Франкфурта. Чужинець сказав, що його звуть Джофар Ворін, він приїхав з країни Лаксарія, розташованої на континенті Сакрія. Він не розуміє ні одну європейську мову, крім німецької, але пише і читає лаксарійською і абраміанською мовами".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як розповів таємничий чоловік, абраміанська мова, це письмова мова духовенства в Лаксарії, а на лаксарійському говорять прості люди. Він сказав, що його релігія за формою і доктрині така ж, як християнство. Лаксарія розташована в сотнях кілометрів від Європи і відділена від неї океаном.

Він прибув у Європу в пошуках зниклого брата. По дорозі він потерпів корабельну аварію, але не міг показати свій маршрут на карті або глобусі. За його словами, на Землі існує п'ять континентів: Сакрія, Афлар, Аслар, Ауслар і Ефлар.

Вчені тих часів вивчили слова незнайомця і повірили йому. Потім Джофара Воріна відправили до Берліну. У прусської столиці він став предметом чуток і наукових обговорень.

Ще одна загадкова історія сталася в 1954 році на митниці в Японії, де затримали чоловіка з паспортом, виданим в країні Тауред. Але на Землі такої країни не існує!

Відомо, що митники, збиті з пантелику, відвели чоловіка до кімнати для допитів. В ході допиту з'ясувалося, що він вільно говорив французькою, іспанською і навіть японською. При ньому були і водійські права країни Тауред.

Митники попросили його показати на карті, де знаходиться його країна. Він спочатку вказав на область Андорри, маленької країни, розташованої між Францією та Іспанією, але потім швидко зрозумів, що його країни немає на карті!

Моторошна тиша запанувала в кімнаті, чоловік і митники дивилися один на одного в повному подиві. Чоловік сказав, що ніколи не чув про Андорру, а його країна Тауред існує понад 1000 років.

Крім того, в паспорті цієї людини були митні штампи за 5 років, він приїжджав в Токіо багато разів і не виникало ніяких проблем.

Розгублені митники помістили чоловіка в номері на верхньому поверсі сусіднього готелю і замкнули. Два озброєні охоронці стояли за дверима всю ніч.

Наступного ранку митники прибутку в готельний номер і виявили, що чоловік зник так само таємничо, як і прибув. Всі подальші розслідування У даній справі нічого не дали.

Хто вони? Мандрівники з паралельноГО Всесвіту або спритні брехуни і трюкачі? На жаль, ці питання залишаються нерозгаданими. Однак фізики всього світу намагаються з'ясувати правду, чи існують інші, схожі на наш, Всесвіти.

Нагадаємо, людей навчать "жити без тіла". Насправді, свідомість може існувати без тіла. Ця теорія підкоряється законам квантової механіки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прихована камера зняла незрозуміле джерело світла, ймовірно, вхід в іншу реальність.

Також "Знай.uа" писав, що під час клінічної смерті жінка побачила минулі життя.