З кожним роком з'являється все більше свідчень про те, що за людством пильно наглядають. Невпізнані об'єкти то тут, то там трапляються на камери і земні супутники.

Так днями було помічено дивне явище або невідомий об'єкт, відео з яким виклали на YouTube каналі MrMBB333.

Так автор ролика заявляє, що це сталося 9 квітня і було видно, що об'єкт завис в одному і тому ж місці протягом 7 годин. Він знайшов його під час перегляду супутника Національного управління океанічних і атмосферних досліджень (NOAA).

"Я використав цей супутник постійно щороку протягом 10 років і ніколи не бачив нічого подібного. Для мене це виглядає як трикутник, це може бути природним артефактом, але все, що я можу вам сказати, це те, що я використовував це сотні разів і ніколи не бачив подібного".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У відеоролику можна бачити хмари, що кружляють над Тихим океаном у берегів Південної Америки. Раптово, формація, здається, змінюється і з'являється величезний чорний трикутний об'єкт.

"Ви можете побачити щось схоже на гігантський трикутник над океаном, видимий з супутника", - сказав він

Праворуч від фігури видно мексиканські штати Нижня Каліфорнія і Нижня Каліфорнія-Сур. Схоже, що вони однакові за розміром з обома областями - 1500 миль.

Тисячі користувачів YouTube зібралися в розділі коментарів, щоб з'ясувати, що ж це насправді.

"Це не зрозуміло, це не виглядає природним, решта хмари, але це не ні"; "Дуже дивно, це все, що я можу сказати"; "Це величезний трикутник. Дуже цікава знахідка"; "Виглядає, як гігантський трикутник. Я все ще вірю, що це якийсь секретний урядовий проект".

Нагадаємо, прибульці зцілили вмираючу дівчину. До прибытия инопланетян вона не могла даже есть – настолько болезнь прогрессировала.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на вечірці сфотографували гуманоїда. Знімок дуже швидко став популярним у мережі. Він шокував багатьох користувачів.

Також "Знай.uа" писав, що на Марсі виявили НЛО. Експерт вважає, що це корабель прибув з прибульцями на Червону планету, щоб врятувати її від страхітливих катастрофічних подій, які очікують її в майбутньому.