Більшість уфологів впевнені, що прибульці з далеких блакитних планет вже давно прилетіли на Землю і таємно окупували недоступні людині місця. Дослідники запевняють, що в глибинах океану ховаються підводні бази гуманоїдів.

Так, Скотт Уорінг опублікував у своєму блозі невеликий ролик, де показав, що в океані біля Бермудських островів виявлено корабель підводних прибульців.

Як запевняє дослідник позаземних цивілізацій, цей корабель, імовірно, зазнав аварії і сплив на поверхню. Довжина його становить близько 55-65 метрів. Одна половина корабля перегорнута, а інша половина спрямована вгору.

Уфолог переконаний, що приблизно в цьому районі знаходиться база інопланетян. Однак є ймовірність, що це навіть не база, а цілі підводні міста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Що якщо прибульці переселяються на нашу планету планомірно виселяючи нас катаклізмами і хворобами. І поки людство фотографує Чорну діру в 500 трлн кілометрів від Землі, неабиякі пристрасті розвиваються у нього прямо під носом.

Свідчення існування підводних цивілізацій знаходять не тільки конспірологи, але й офіційна наука. Так, вчені з Гарварду впевнені, що нині достовірно відомо про існування близько 4000 екзопланет, велика частина з яких покрита водою.

Конспірологи вважають, що певні катастрофічні події змусили мешканців водних екзопланет переселитися на Землю. Цікава і ще одна знахідка.

У 70-ті роки минулого століття було проведено дослідження, в результаті якого було знайдено підводну дорогу. Фахівці змогли провести аналіз знахідки і з'ясували, що її вік складає близько 15 000 років. Цікаво, але відразу після цього дослідження були припинені з невідомих причин.

Можливо, вчені знайшли підводні міста і їх інопланетних мешканців, але приховують цей факт. Саме тому баільшість заявляють, що життя слід шукати не у космосі, а під водою.

Нагадаємо, спроби зв'язатися з инопланетянами закінчилися землетрусом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми. Навіть найавторитетніші уфологи не можуть пояснити, чому апарат має таку дивну конструкцію.

Також "Знай.uа" писав, 3-річний хлопчик розповів про жахливого інопланетного гостя.