Пригода сталася у місті Ньюбері, графство Беркшир, ввечері чоловік вийшов на вулицю вигуляти собаку, як раптово над його головою пролетів невпізнаний об'єкт чорного кольору і трикутної форми. Про подію один з жителів Ньюбері написав на американський уфологічний сайт Mufon.

Як заявляє очевидець, НЛО сильно налякав собаку. Тварина дико лаяла і була в паніці. За словами її господаря, собака ніколи раніше так себе не вела.

Також за заявою чоловіка, об'єкт йшов на швидкості 40 миль на годину на висоті близько кілометра і при цьому абсолютно безшумно. При цьому він яскраво світився і світ був схожий на "стадіонні прожектори".

"Дві його сторони були більш витягнуті, а третя коротше. Приблизно 40 на 60 відсотків. Світло йшло з задньої панелі, і він був таким яскравим, що нагадав мені класичні фантастичні фільми з НЛО. Він був таким же яскравим, як стадіонні прожектори, але був більш білим, а не жовтим".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На кінчиках трикутника горіли червоні і білі вогні. Причому білий горів постійно, а червоний блимав. Знизу з "дна" трикутника ніякого світла не було.

Собака очевидця в цей момент почала вести себе так, наче була сильно налякана. Вона почала голосно гавкати, підстрибувати і рватися з повідка.

Один з британських уфологів Карл Вебб був повідомлений про цей випадок, але поставився до нього з сумнівом. За його версією швидше за все це був просто дрон. Цей випадок далеко не перший, коли собаки яскраво реагували на появу НЛО.

Так, наприклад, у червні 1993 року в Сан-Франциско Дебора гуляла ввечері з батьками і сімейним псом породи далматин. Раптово пес став вести себе неспокійно і невдовзі всі побачили неподалік з боку шосе яскраві червоні і зелені вогні. Спочатку вони вирішили, що це їде великий вантажівка, але чим ближче вони підходили, тим ясніше ставало, що одпі знаходяться куди вище, ніж належить бути будь-якій машині. Коли вони підійшли до шосе, то побачили два яскравих кулі висіли поруч з проводами електростолбів.

Як тільки кулі стали рухатися, пес ліг на траву і замовк. Сім'я спостерігала ширяння вогні близько 10 хвилин, а потім вони раптом зникли. Далматин тоді нарешті підвівся з трави.

Нагадаємо, спроби зв'язатися з инопланетянами закінчилися землетрусом.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік побачив загадковий НЛО незвичайної форми. Навіть найавторитетніші уфологи не можуть пояснити, чому апарат має таку дивну конструкцію.

Також "Знай.uа" писав, 3-річний хлопчик розповів про жахливого інопланетного гостя.