Жителі Амстердама були дуже здивовані, коли над містом у небі з'явився дивний невпізнаний об'єкт. Цей об'єкт білого кольору мав форму трикутника, і дуже повільно рухався, здійснюючи при цьому повороти з боку в бік, ніби виглядаючи щось на поверхні землі.

Як заявив автор знімків, вони були зроблені 28 жовтня 2013 року, однак, він наважився викласти їх зовсім недавно.

Білий трикутник плавно ширяє в небі серед хмар, роблячи повільні повороти і практично стоячи на місці. Тому на перший погляд може здатися, що це просто знесений вітром у небо який-небудь пакет.

Спочатку очевидці так і подумали, що це просто знесений у повітря пакет, можливо, з паперу або з пластику. А деякі жителі припустили, що це повітряний змій або запущений кимось дрон.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак раптово об'єкт спалахнув, перетворившись на вогняну кулю, після чого зник на величезній швидкості, зробивши розворот в повітрі. Все це сталося в одну мить, але при цьому стало абсолютно ясно, що ні дроном, ні повітряною кулею, ні тим більше пакетом цей об'єкт ніяк не міг бути.

За секунди об'єкт наче вибухає яскраво-жовтим спалахом і на величезній швидкості зникає, зробивши ривок вліво.

За словами автора відео, це може бути не інопланетний корабель, а той самий секретний американський трикутний літак TR3B, який за чутками побудований на основі технологій збитого в Розуеллі НЛО.

Втім, навряд чи хтось став би запускати TR3B серед білого дня над таким великим містом як Амстердам. Місцеві мешканці впевнені, що об'єкт має інопланетне походження.

Більшість користувачів мережі також упевнені в тому, що це все-таки інопланетний апарат, оскільки навряд чи могло бути таке, щоб військові могли підняти у повітря секретний літак над густонаселеним містом, та ще й серед білого дня.

Нагадаємо, Байкал приховує у своїх водах інопланетян. На озері виявили прибульця з трьома вухами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у мексиканській пустелі живе змееобразний прибулець. Експерти і користувачі мережі припускають, що в пустелі міг розбитися інопланетний корабель.

Також "Знай.uа" писав, спроби зв'язатися з інопланетянами закінчилися землетрусом. Відомий уфолог Скотт Уорінг спробував встановити контакт з прибульцями, і це викликало катастрофу.