Чорна діра та інші космічні об'єкти постійно не дають спокою вченим, які переконані, що саме вони є головними вбивцями Землі. І якщо раніше кінець світу пов'язували найчастіше з планетою-вбивцею Нібіру, то сьогодні прихильники теорії змови вважають, що Зірка смерті не настрашніше, що загрожує всьому людству. А остання знахідка взагалі позбавила спокою та сну всіх, хто побачив це на власні очі.

Про це пише "Діалог.UA".

Днями очевидці побачили в небі над Смоленськом дивний яскравий об'єкт, який назвали "другим Сонцем". Деякі експерти заявили, що це гігантська планета, яка до недавнього часу ховалась в Чорній дірі. Її ще називають "конкуренткою" Планети Х - Немезидою. за словами вчених саме через це космічне тіло кожні 26 мільйонів років вимирало все живе.

"І зараз нашу планету може чекати така ж доля", - вважають конспірологи.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще


В науковому світі не вщухають суперечки щодо того, що Блакитна планета вступила в так звану "еру масового вимирання". І підштовхнути цей процес може саме Немезида. Вона обертається навколо Сонця на відстані 50-100 тисяч астрономічних одиниць за межами хмари Оорта.


Одні експерти запевняють, що насправді Немезида маленьких розмірів і тому її вкрай складно було раніше виявити. У свою чергу професор Луїзіани Джон Матезе вважає, що Немезида – це повноцінна планета.

Дивіться: Нібіру - найбільша загадка для вчених

Нагадаємо, вчені попередили про загрозу зіткнення астероїдів та комет із Землею. Спеціалісти NASA розповіли, яким може бути кінець Землі насправді.

Як повідомляв портал Знай.ua, про яку небезпеку для Блакитної планети попереджали пророцтва Майя.

Також Знай.ua писав про те, що компанія американського мільярдера Джеффрі Безоса "Blue Origin" запропонувала землянам космічну мандрівку.