В середині 20 століття величезну популярність серед любителів загадкових явищ набула версія про викрадання людини інопланетянами. Щорічно в різних куточках світу перебували свідки або учасників такої події.

Надати достовірні докази такого контакту з позаземним розумом не представлялося можливим, так як прибульці можуть ретельно приховувати сліди впливу на землян. Але все змінилося.

Якщо ви все ще не вірите, що інопланетні цивілізації існують. Тоді як ви можете пояснити те, що нещодавно вдалося зняти в гірській місцевості у Новій Зеландії.

Наголошується, що відеоролик зробили група туристів, яка і передала відзнятий матеріал уфологам. Очевидці стали свідками дивного НЛО у вигляді контейнера, що нагадує металевий ящик, який повільно опускався в зруйновану будівлю на вершині гори.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На відео чітко помітно щось, що нагадує вантажний ліфт, за яким інопланетяни піднімають і опускають людей на Землю. Думка про ліфт запропонували американські дослідники позаземних цивілізацій.

Сильний туман не дав можливості відстежити весь шлях об'єкта, а дістатися до місця ніхто не наважився. Навряд чи знайдеться той герой, який сам сміливо піде в лапи до гуманоїдів.

Як стверджують більшість уфологів, інопланетяни дійсно викрадають людей для вивчення, а потім повертають назад неушкодженими. Вони вважають, що для піддослідного така процедура може нагадувати сон.

У свою чергу Конспірологи припустили, що найімовірніше переміщуються люди, тварини і рослини в космос саме в таких спеціальних контейнерах. Ймовірно, такі зруйновані будівлі як на відеоролику, добре підходять для секретної дії.

Нагадаємо, прибульці наділили деяких землян особливими здібностями. Експерти провели дослідження і з'ясували, чому люди володіють телекінезом, телепатією або екстрасенсорними здібностями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка розповіла про дивну зустріч з прибульцями. Мешканка США кілька разів бачила НЛО і стикалася з незвичайними явищами.

Також "Знай.uа" писав, на одному з сімейних ранчо в США зафіксували дивну і незвичайну аномалію, яка змусила експертів знову почати говорити про кінець світу. Прибульці викрадають тварин і змінюють їх гени.