У мережі з'явився відеозапис із загадковим явищем. Користувачі назвали його порталом в паралельний світ. Те, що відбувається, дуже сильно нагадує сонячне затемнення, але в цей день над США не було ніякого затемнення. Очевидці стверджують, що сонце в той час перебувало в зовсім іншій стороні. А місяць у цьому випадку навіть не мав ніякого значення.

Аномалія, знята в небі

На ролику продемонстровано, як щільно затягнуте хмарами небо раптом освітилося яскравою плямою, мов сонце прорізалося крізь хмари. Але промені дуже швидко зникли і на його місці виник об'єкт, який нагадує місяць під час сонячного затемнення. Ця картина тривала недовго – всього кілька секунд.

Уфологи вважають, що це так звана кротова нора – портал, через який інопланетяни проникають у наш світ: з інших світів або навіть із майбутнього.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Дедалі більше науковців доходять висновку, що наша Всесвіт насправді багатогранний. А час – це зовсім не те, що ми думаємо. Якщо подібні припущення вірні, подорожі у Всесвіті можуть бути тільки через такі кротові нори. Але, з іншого боку, подібні портали можуть з'єднувати паралельні світи і навіть різні епохи.

Учені поки точно не можуть сказати, що зафіксували американці. Але багато експертів схиляються до того, що це була справжня кротова нора.

Кротова нора

Один із користувачів зазначив, що навіть якщо це фейк, він відмінно демонструє, що собою являє портал у паралельний світ.

Читайте також: Прибульці масово впроваджуються в суспільство, в Зону 51 прибула армія НЛО. Над таємничою військовою базою в США пролетів рой невпізнаних літаючих об'єктів.

Нагадаємо, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.

Як повідомляв Знай.ua, чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених. Йому вдалося показати фотографію жителя чужої планети.