Знаменитий тайванський уфолог Скотт Уорінг виявив на поверхні Червоної планети лігво прибульців. Він розглянув його на фотографіях, опублікованих космічним агентством NASA.

Марс
Марс

Дослідник позаземних цивілізацій вивчив і проаналізував один із знімків поверхні Марса. На ньому зображені дивні і загадкові конструкції. Після детального і ретельного вивчення уфолог прийшов до висновку, що людству нарешті вдалося сфотографувати старовинну інопланетну базу у вигляді споруд із пірамідою і тунелем, що з'єднують кілька будівель.

прибульці
прибульці

Уорінг вважає, що саме по них пересувалися прибульці. Це служило захистом від згубного впливу навколишнього середовища. Вони могли ховатися на базі протягом сотень років.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скотт Уорінг вважає, що прибульці з Марса могли впливати на мешканців Землі. Він висунув теорію, згідно з якою всі відомі вчені і першовідкривачі людства зобов'язані інопланетянам своїми досягненнями.

Вчені NASA вважають, що конструкції і споруди на фотографіях – це не база прибульців, а природні пагорби, що утворилися за допомогою замороженого вуглекислого газу.

Марс
Марс

Читайте також: Прибульці масово впроваджуються в суспільство, в Зону 51 прибула армія НЛО. Над таємничою військовою базою в США пролетів рой невпізнаних літаючих об'єктів.

Нагадаємо, біля Сонця помітили кубічний НЛО. Експерт повідомив, що побачив чіткі обриси космічного судна прибульців на вивчених зображеннях.

Раніше портал Знай.uа розповідав: чоловік перед смертю розкрив головні таємниці вчених, які стосуються дослідів у "Зоні 51". Йому вдалося показати фотографію жителя чужої планети. Військові приховали на базі літаючу тарілку.

Як повідомлялося, таємнича знахідка на Червоній планеті перевернула історію. Фараонами і богами Стародавнього Єгипту були марсіани. Стародавній Єгипет був останнім місцем перебування марсіан на нашій планеті.