Міжнародна група вчених стурбована тим, що в даний момент в екосистемах спостерігається досить сумна тенденція до зменшення в розмірі деяких видів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню журналу Nature Communications.

За інформацією вчених, більш адаптуємими є різновиди, що харчуються комахами і не живуть довго. До них відносять гризунів, горобиних та багатьох інших. А ось великі тварини менш адаптовані, і вони можуть не пережити глобальних змін у природі. До таких видів відносяться: носороги, орли, слони та інші.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Щоб з'ясувати, хто з тварин є більш адаптований вчені оцінили їх ключові характеристики, що вказують на роль в екосистемі: маса, чисельність потомства, територія проживання, харчування та інші. У ході цих досліджень вчені з'ясували, що протягом наступного століття ссавці втратять до чверті середньої маси тіла.

Нагадаємо, вчені заінтригували портретом давньої людини, що жила десять століть тому.

Як повідомляв Знай.uа українців атакують величезні комахи-монстри.

Знай.uа писав, прибулець з Нібіру з'явився просто посеред неба.