Українська співачка Оля Полякова показала, як проводить час зі старшою дочкою Марією, чим захопила своїх фоловерів.


У своєму Instagram-акаунті зірка оприлюднила знімки, зроблені, очевидно, під час пробіжки. "А ми на спорті", - підписала Полякова свій пост.


На фотографіях мама та дочка, одягнені в спортивні легінси й короткі топи, демонструють підтягнуту фігуру.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Копія матусі", "Красотульки!" "Підростаюче покоління вже витісняє", "Даєте правильний приклад для дочок", "Ноги - кілометр", "Близнята. Пощастило Маші з генами" - пишуть фанати в коментарях.


Нагадаємо, одна з найепатажніших українських співачок України, Суперблондинка Оля Полякова оригінально повідомила шанувальникам про продовження зйомок відомої української секс-комедії "Свінгери".
Полякова поділилася у своєму Іnstagram провокаційним знімком, на якому вона позує на ліжку в спокусливому образі жінки-Санти. При цьому на співачці – червоний корсет і панчохи.


Найцікавіше, що зірка прилягла відпочити не одна - поруч з нею колега по зйомкам, український актор Михайло Кукуюк.


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram і часто радує фоловерів кумедними знімками.

Так, сьогодні артистка показала, як потрібно засмагати. Наприклад, знаменитість використовує маску щоб довше зберегти молодість обличчя. Фанатів, однак, більше розсмішила забавна кепочка Олі з качкою, яка нецензурно висловлюється.


"Ось так загоряю я! А як ви?)))"- поцікавилася Полякова у шанувальників. "Крута кепка!!!", "Оля,кінчик носа згорить))", "Правильно! Так шкіра залишається гладенькою, молодою, у мене взагалі обличчя не засмагає як не крути ", "Диванчик, чіпсики, серіальчик) Для щастя нічого більше і не треба" - завалили зірку відповідями та компліментами її фанати.


Також Знай.ua писав про те, що Оля Полякова у своєму профілі в Instagram показала, як правильно приймати сонячні ванни. Передає Clutch.