25-річна модель Олівія Калпо успішно будує кар'єру у шоу-бізнесі.

оливия калпо

Ось і зараз, прийшовши на чергове телешоу у якості гості, перед входом в студію вона почала позувати фотографам і посміхатися перехожим. Але не врахувала одного: розріз ззаду на її міні-спідниці виявилася занадто високим. Тому при кожному русі моделі усі глядачі могли спостерігати її п'яту точку практично у всій красі.

Сідниці


Незважаючи на свій зоряний статус і успішну модельну кар'єру, Олівія частенько промахується із образами. Загалом вона виглядає стильно і дуже спокусливо. Але ось дрібні деталі частенько все псують.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Надмірно глибоке декольте або розріз на спідниці враження вульгарності. Між іншим, того ж вечора Калпо допустила іще один промах. Відправившись на модну вечірку, вона вбралася у шикарне біле мереживне плаття ... з дуже маленьким ліфом. Формам зірки в ньому явно було тісно.

калпо


Нагадаємо, "Міс Всесвіт" підкорила подіум голою сукнею.
Звісно, зі своїми формами дівчина може дозволити собі й не такі наряди. У 2012 році Олівію Калпо визнали найкрасивішою дівчиною світу та віддали їй корону "Міс Всесвіт".

Тим не менше навіть моделі на модному показі були одягнені, здається, більш скромно, не кажучи вже про гостей. Про це пишуть російські ЗМІ.

калпо платье


Як повідомляв раніше Знай.ua, відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками.

ратаковски

Нещодавно знаменитість вирішила в черговий раз прорекламувати власний бренд купальників, вибравши для цього свій улюблений з леопардовим принтом. Так, дівчина виклала відео ідеальної фігури, забавно потрусившись у кадрі.


"Знову в наявності леопард. Посилання на магазин в профілі. @inamorataswim", -лаконічно підписала ролик Ратаковскі. За 17 годин пост набрав майже 2,9 млн. переглядів, а фанати залишилися в захваті. Шанувальники почали розхвалювати пишні груди і пружні сідниці, називаючи їх "персиками", "вишеньками" і "диньками".


Також Знай.ua писав про те, що ні для кого не секрет, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.