Бізнесмен з Грузії, головний герой шоу "Холостяк-6" та учасник проекту "Танці з зірками Іраклі Макацарія під час репетиції нового номера отримав травму.

"Ні один тиждень проекту не обходиться без травм... Сьогодні під час репетиції травмувався холостяк Іраклі Макацарія. Бажаємо якнайшвидшого одужання Іраклі", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці проекту в Instagram.

В даний час невідомо, як саме Макацарія отримав травму і наскільки вона серйозна. Сам бізнесмен поки відмовляється коментувати подію.

Раніше повідомлялося, що глядачі "Танців з зірками" назвали улюбленців. Після виходу другого випуску проекту "Танці з зірками" на українському телеканалі "1+1" глядачі визначили кращу пару. Так, на думку шанувальників шоу, є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто відзначити, що глядачі проекту впевнені, що здобути перемогу просто зобов'язана пара популярного українського актора Павла Вишнякова і хореографа Юлії Сахневич, які здивували в другому ефірі запальним виконанням сальси.

Більш того, Вишняков і Сахневич підкорили не тільки телеглядачів, але й суддів проекту, які дуже високо оцінили їх постановку. У другому випуску шоу пара набрала 25 балів і стала лідером за оцінками журі. На сторінках танцювального проекту в соціальних мережах глядачі відзначили, що якщо люди будуть оцінювати пари не тільки виходячи з популярності, а відштовхуючись від техніки виконання танців, то перемоги гідні тільки Вишняков і Сахневич.

Ми також писали, що глядачі в захваті від танцю Оксани Марченко і Дмитра Чапліна. Другий випуск шоу «Танці з зірками» приніс телеглядачам море позитивних емоцій, а виступ Оксани Марченко і віце-чемпіона світу з латиноамериканської програми Дмитра Чапліна став одним з найбільш яскравих і оригінальних номерів цього ефіру. Цього разу пара виконала ф'южн — мікс фламенко і самби.

Нагадаємо, суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма вперше показав сина.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських здивувала фанатів провокаційним знімком.

Також "Знай.uа" писав, що українці назвали свого переможця до закінчення шоу "Танці з зірками"