Белла і Джіджі Хадід з'явилися разом на вечері BoF500 в рамках Тижня моди в Нью-Йорку. Для червоної доріжки сестри обрали відверті вбрання, чим відразу ж схвилювали всіх шанувальників.

Знімки з вечері з'явилися на сторінках моделей в Instagram та на офіційній сторінці The Business of Fashion.

Джіджі Хадід одягла жовтий комбінезон з широкими штанинами, довгими рукаками і декольте до пояса. На червону доріжку дівчина примудрилася пронести прозору сумку, з якої виднілася пляшка шампанського.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Белла виявилась ще більш розкутою. Вона вибрала зухвалий білий брючний костюм з безліччю мотузок, зав'язок і підтяжок. Тонку талію моделі стягував корсет, а замість шампанського вона вибрала в якості аксесуара білі рукавички.

Раніше повідомлялося, що всесвітньо відома супермодель і ангел Victoria's Secret Белла Хадід ділиться зі своїми підписниками в Instagram епізодами з свого професійного і особистого житті. Деколи знімки спекотної моделі набирають більше мільйона лайків.

Белла Хадід стежить за своєю фігурою, активно займається спортом і не соромиться показувати свої форми тільки в нижній білизні і без неї. Вона часто робить селфі в купальниках і такі знімки набирають величезну кількість захоплених коментарів у соціальних мережах, а також лайків.

Белла народилася в Лос-Анджелесі в родині батька-мультимільйонера, а її мати також в минулому була моделлю. Також у неї є старша сестра Джіджі Хадід, яка також є ангелом Victoria's Secret.

Дивлячись на сміливі фотографії моделі в мікроблозі складно повірити, що в підлітковому віці вона була досить сором'язливою. Крім того, довгий час вона боролася із зайвою вагою і їй дуже не подобалися власні брови.

Спекотна брюнетка Белла Хадід насправді натуральна блондинка, однак надає перевагу зухвалому образу, а природній стиль віддає сестрі ДжиДжи.

Нагадаємо, бути на висоті навіть без макіяжу: секрети краси від легендарних супермоделей.

Як повідомляв Знай.ua, Кендалл Дженнер і Джіджі Хадід показали принади для глянцю: фото 18+.

Також Знай.ua писав, купальник Белли Хадід ледве втримав її масивні принади: фото.