Відома американська акторка Джулія Робертс зовсім нещодавно завела особисту сторінку у соціальній мережі Instagram, проте вже досить швидко навчилась спілкуватись з хейтерами.

Про це пише The Daily Mail.

Варто відзначити, що у загальному вона постить фото, селфі та мотивуючі картинки, а ще читає та коментує.

Відома акторка, буквально днями відповіла шаленим хейтерам, які погано оцінили її новий манікюр.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Негативний коментар Джулія вгледіла під постом, де порівнювали її лук із луком легендарної кінодіви Джоан Кроуфорд.

"На мою думку, Джоан Кроуфорд виглядає значно краще, більш класично та вишукано, а в Джулії огидний чорний лак на нігтях!", - написала одна з користувачок і несподівано отримала відповідь.

"Насправді це темно-синій лак із гранатовими кришталиками в якості основного акценту. На той випадок, якщо вам захочеться відредагувати свій коментар, змінивши "огидний чорний лак" на "огидний синій лак із гранатовими кришталиками". Без образ", - уточнила сама Джулія Робертс.

До слова, в своєму фотоблозі актриса показала чоловіка й батька трьох своїх дітей, Денні Модера, з якими вона так рідко з'являється разом на людях, що періодично виникають чутки про їхнє розлучення.

Разом з тим варто відзначити, що знаменита актриса Джулія Робертс завела аккаунт в Instagram всього пару місяців тому. За цей час актриса опублікувала кілька кадрів, найбільш обговорюваним з яких став останній.

На фото голлівудська красуня позує в обіймах свого чоловіка Денні Модера, з яким вони разом уже 16 років. Раніше пара вже потрапляла в об'єктиви фотографів, але ніколи не публікувала інтимних знімків в соціальних мережах.

"Спасибі тобі, літо, ти зробило нас щасливими і сміливими", - зворушливо підписала Джулія.

Раніше повідомлялося, що 50-річна відома голлівудська акторка Джулія Робертс створила свою першу офіційну сторінку в соціальній мережі Instagram.

Актриса опублікувала своє перше фото, на якому вона сидить на траві з розпущеним волоссям в коротких шортах і в чорному светрі з написом "Кохання".

Джулія Робертс - біографія, сім'я, діти, дохід

Нагадаємо, вагітна Тодоренко "посунула" Джулію Робертс.

Як повідомляв "Знай.ua", молоденька дружина Венсана Касселя відразу після весілля знялася в бікіні.

Також "Знай.ua" писав, що названо найбагатших кіноактрис.