Скандально відома українська співачка Оля Полякова шокувала фанатів подробицями свого, здавалося б, безхмарного сімейного життя.

Оля Полякова

Полякова зізналася, чому не боїться втратити чоловіка та появи у нього "бурхливого життя". Про це вона розповіла Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Оля Полякова

"Я зробила так, що він вже не завидний наречений. Тому що всі його статки переписані на мене. Він вже з багатої людини, мільйонера, перетворився просто хорошу людину. А просто хороша людина – сьогодні не професія", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У зв'язку з цим, стверджує Полякова, дівчатам "там робити нічого".

Нагадаємо, у мережі з'явилося відео епічного реп-батла Насті Каменських, яка нині виступає під псевдонімом NK, і співачки Олі Полякової. Жорсткий музичний бій показали наодному з шоу 95 кварталу.

"Цей реп батл нокаутував зал! Настя Каменських vs Оля Полякова. Зал ридав до сліз і до болю в районі преса", - пише facenews.

Оля Полякова та Настя Каменських

В результаті батлу переможця так і не виявили. Фанати вказали в коментарях своїх фавориток.

"З кокошником, який жахливий голос", "Топ від Насті", "Одна краще іншої. Обидві супер красуні. Браво!", "Полякова красуня!", - пишуть фанати.


Як повідомляв раніше Знай.ua, популярна українська співачка Оля Полякова нещодавно опублікувала відеозвернення до судді телешоу "Танці з зірками" Катерині Кухар, в якому вибачилася за нетактовний жарт в адресу балерини.

Так, у короткому ролику, яке зірка опублікувала у своєму Instagram-акаунті, Полякова зізнається, що прийшла в жах після того, як побачила третій прямий ефір танцювального шоу, запрошеною ведучою якого вона стала.


Також Знай.ua писав про те, що нещодавно Оля Полякова разом з популярною телеведучою Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.