Голлівудська актриса і модель українського походження Ольга Куриленко вперше за довгий час вийшла на подіум. Для тріумфального повернення вона вибрала прозору сукню, з-під якої видніється білизна.

Ольга, яка давно зосередилася на акторській кар'єрі, вийшла на подіум у вбранні від бренду Temperle. В напівпрозорому вбранні з яскраво-рожевим орнаментом українка виглядала дуже ефектно.

Дивно також і те, що на подіумі Ольга з'явилася без звичних для моделей каблуків, але в трендових золотих босоніжках на плоскому ходу. Образ добре доповнили макіяж і аксесуари.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ольга Куриленко, яка підкорила Голлівуд, вирішила провести останні дні літа вдома, в Україні.

Актриса засипала свій аккаунт в Instagram фотографіями і відео своєї відпустки: на одних вона купається в Азовському морі і гуляє по пляжу, а на інших – позує на тлі своєї рідної школи.

Голлівудські пагорби, звичайно, хороші, але вдома, в Бердянську, завжди краще. Там "дівчина Бонда" жила до 16 років, поки не переїхала працювати моделлю в Париж.

"Останні літні дні на березі Азовського моря, місця, де я провела багато років дитинства", - пише під знімком актриса.

"Закінчую ці чудові канікули купанням в Азовському морі", - пише під відео актриса.

"Щасливий перший день в школі! Це школа мого дитинства", - на знімку Ольга познайомила шанувальників зі своєю школою.

Нагадаємо, Ольгу Куриленко засікли в магазині техніки курортного міста Бердянська, розташованому в місцевому ТЦ "Екватор".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ольга Куриленко приміряла новий для себе абсолютно несподіваний образ – стала білявкою.

Також Знай.ua писав, Ольга Куриленко порадувала шанувальників спокусливим фото в чорному купальнику.