Світ побачив кліп Oinagori молодої української виконавиці Alina Pash, яку вже охрестили найяскравішим відкриттям цього року.

У кліпі Аліна іронічно обіграє трек "Ой на горі два дубки", він був знятий у французькому Марселі.

Аліна дала коментар про зйомки кліпу для Vogue.ua.

"Трек ми зробили на одному диханні… Ми з бойфрендом були в Парижі на концерті Кендріка Ламара, і в останній день нашої подорожі він познайомив мене зі своїм другом, модним паризьким битмейкером MIM. За чотири години до нашого літака ми заїхали на студію. Один з його треків відрізнявся від інших своєю "хардовостью".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

MIM сказав: "Цей трек використовували Adidas у своїй рекламі. Всі права належать мені, але я дозволив разово використовувати їм цей біт". MIM запропонував мені вибрати в подарунок один з його бітів, і мені сподобався саме цей "хардовий" біт. І він одразу запропонував записати трек на студії. Для мене це було несподівано –я ніколи не записувала пісні в такому прискореному режимі. Мені потрібно було дуже швидко збагнути, про що співати, яку історію розповідати. Так як в першому треку Bitanga я почала з коренів і народності, то вирішила продовжити цю тему і в новому треку.

Пісню "Ой на горі два дубки" я знала з дитинства, її дуже часто співали на весіллях, але, якщо чесно, її мелодія мені не дуже подобалася. Тому я вирішила її переробити. Я швидко придумала історію, як мене не відпускають на танці, а хлопець все просить та просить зустрічі", - розповіла Аліна.

Нагадаємо, Філіп Кіркоров Микола Басков зняли ще один спільний кліп, який нібито зробили в якості вибачень за їхню попередню спільну роботу - ролик "Ibiza".

Раніше Знай.ua повідомляв, група "The Hardkiss" випустила довгоочікуваний україномовний альбом "Залізна ластівка", який розпочався з ролика про порятунок потопельника.

Також Знай.ua писав, що відомий російський музикант-видеоблогер Enjoykin порадував своїх шанувальників новим шедевром. Так, Enjoykin на своєму каналі в YouTube виклав кліп "Брат".