У четвер, 20 вересня, український музикант Віталій Козловський показав кліп на пісню "Літай". Відповідний відеоролик опублікований на відеохостингу YouTube.

У зйомках кліпу взяла участь українська модель Анастасія Субина, а режисером виступив Олександр Філатович.

Примітно, що спочатку ролик планували знімати у Португалії, але знайшли унікальну локацію в Україні і в підсумку знімали в Херсонській області. Для Козловського стало одкровенням, що в Україні багато хороших красивих місць.

Знімальна група працювала недалеко від села Григорівка в Херсонській області. Там знаходиться рожеве Лемурийское озеро і соляна пустеля.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я тут вперше і вражений тим, наскільки круті і унікальні місця є в Україні. Я радий, що зміг поєднати роботу і таку цікаву подорож", - зазначив артист.

Кадр з кліпу

Козловський зізнався, що зйомки цього кліпу були дуже виснажливими. На вулиці було спекотно і сіль під ногами сильно нагрівалася. При цьому в більшості сцен співак знімався босоніж.

Український виконавець пояснив, що хотів не просто створити гарну картинку, але і вкласти сенс у свою творчість. У новому кліпі Козловський намагався показати, що у відносинах немає місця недовіри, ревнощів і обмеженням. Співак переконаний, що коханій людині обов'язково потрібно давати свободу, інакше відносини можуть зіпсуватися так само швидко, як і починалися.

Кадр з кліпу

Знаменитість не вперше пише про свої душевні переживання в особливо трагічною формі, виставляючи всі свої проблеми напоказ. На цей раз артист вирішив написати вірш під чорно-білим кадром і закликав усіх не обманювати долю.

Нагадаємо, скиглій Козловський віршем завив на весь Instagram. Віталій Козловський обожнює виливати душу в соцмережах.

Як повідомляв "Знай. ua", Козловський приручив поголену кицьку. Віталій Козловський показав кілька спільних фото з новою подружкою.

"Знай. ua" писав, що романтик Козловський забив літак трояндами. Віталій Козловський вирішив пройтися по аеропорту з величезним букетом троянд, дражнячи фанаток.