В Україні складно знайти людину, яка б не захоплювалася Олегом Винником.

Однак днями поведінка виконавця шокувала всіх його шанувальниць.

Олег Винник

Як повідомляє PolitekA, під час популярної програми артист не зміг проспівати легендарну українську пісню «Червона рута» через те, що не знав слів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Заспівати пісню спочатку запропонувала інша суддя шоу - Настя Каменських. У ході виступу вона витягла Винника на сцену - хотіла заспівати з ним разом.

Але популярний співак заявив, що не знає слів і підспівав лише приспів.

Звичайно ж, прихильниць співака цей факт дуже розчарував.

Користувачі мережі не скупилися, коментуючи цей випадок:

«Винник слів не знає, як так то?», Хоча вона його станцювати, видно, витягла, але трапилася оказія »,« Жах. Винник не знає слів пісні «Червона рута». Він мені настільки огидний. Я була про нього найкращої думки до «Х-фактора», «Винник, вивчи слова« Червоної Рути »! Ганьба! »,« Олег Винник, реально слів не знає «Червона Рута»? ».

Однак, в мережі знайшлися користувачі, які стали на захист Винника. Користувачі додали, що Олег Винник приспів заспівав досить непогано. А ось виконання Каменських їм не сподобалося зовсім.

Вони додали:

«Жах! Настя співати взагалі не вміє. Олег просто врятував цю пісню ».

А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап), разом з Настею Каменських полетів в Майямі, звідки продемонстрував шанувальникам дивне відео.

Як повідомляв Znaj.ua, 37-річний епатажний екс-учасник шоу "Дом-2" Гоген Солнцев, нарешті, показав фото своєї 63-річної дружини Катерини Терешкович після пластичної операції.

Також Znaj.ua писав про те, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дзеркальне фото в дуже пікантному вбранні. Так, артистка поцікавилася у своїх фанатів, про кого на їх думку вона співає у своїй новій пісні "Шантарам".