Відомі українські співачки Даша Астаф'єва та Слава Камінськавразили своїх прихильнеиків кумедними фото разом з Павлом Зібровим на зйомках фільму "Продюсер".

Відповідні фото вони опублікували на своїх сторінках у соціфальній мережі.

Наразі вже відомо, що Даша Астаф'єва, Слава Камінська та Павло Зібров зіграли лише другорядні ролі у новій українській комедії "Продюсер", проте на знімальному майданчику їх настільки захопила цікава атмосфера, що вони почали приміряти нові образи.

Замість славнозвісного Чарлі виступив Павло Зібров. Вбраний у білий костюм та ковбойський капелюх, він успішно впорався з цією роллю. А от його сексапільними найманками стали запальні Даша Астаф'єва та Слава Камінська. Співачки обрали бойові пози, що виглядало досить кумедно в кадрі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ми не хочемо стріляти, ми тільки спостерігаємо", – з гумором написала Даша Астаф'єва.

"Ангели Чарлі, яких ви заслужили", – не менш кумедно прокоментувала фото Слава Камінська

У мережі з'явилось ще одне фото зірок. Перед камерою Даша Астаф'єва, Слава Камінська та Павло Зібров позували на драбині. Знімок вийшов досить сексапільним, адже Астаф'єва постала у пікантному вбранні.

Разом з тим наразі вже відомо, що кінострічку "Продюсер" буде знято у голлівудському стилі фільму-подорожі та розповість приголомшливу історію мандрівки молодого та самовпевненого продюсера, який повинен привести чималу суму грошей на знімальний майданчик. Під час мандрівки герої потрапляють у курйозні та інколи небезпечні ситуації.

Разом з тим варто відзначити, що це вже не перші подібні кадри від зірок на зйомках фільму "Продюсер".

Так, раніше відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним знімком з Павлом Зібровим і Дашею Астаф'євою. Знаменитості беруть участь в зйомках повнометражного українського фільму "Продюсер", який вийде на екрани 14 лютого. Так, артистка зізналася, що вони разом з першого класу.

"Я і моя молода команда 😊🌞 @pavlo_zibrov @da_astafieva ❤️ ми з першого класу разом 😉", - пожартувала Камінська. Фоловерам дуже сподобався кадр: "Бригада...)))", "А Зібров був напевно найменший у класі)", "Зіброва че, 20 років у першому класі залишали? 😂", "Знала б ваша перша вчителька....)", "Головне не померти в один день ..😂".

Андрій Іщенко спростував чутки щодо продюсування у Павла Зіброва

Нагадаємо, Астаф'єва загорнула принади в латекс і зняла це на відео, фанати у захваті.

Як повідомляв "Знай.ua", Астаф'єва втерла ніс самій Джолі, перетворившись на Лару Крофт.

Також "Знай.ua" писав, що блондинка Астаф'єва вивалила найцінніше.