Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка тисячі разів ганьбилась на весь світ, вирішила залучити до цієї "веселої" справи і свою доньку.

Шанувальники вже неодноразово помічали, що світська левиця намагається виховати з Аріадни точну копію себе. Але нещодавно Волочкова переступила межу дозволеного.

Що б не робила знаменитість, завжди знайдуться тисячі хейтерів та обіллють її брудом. Кожен пост балерини в Instagram супроводжується масою агресивних коментарів. Знаменитість труять за різні недоречні репліки, негативні фрази та ворожнечу з фоловерами. Не дивлячись на все це, Волочкова вирішила викладати на свою сторінку ще й відео своєї доньки, яку спіткала така ж доля.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Таке враження, що іноді балерина не дає собі звіт у вчиненому. Через своє "слабоумство", як пишуть ЗМІ, вона не розуміє коли піар дійсно може вилізти боком.

Нещодавно скандальна діва опублікувала відеозапис з танцем Аріадни, після чого дівчинку почали жорстоко труїти в коментарях, заявляючи, що скоро вона перетвориться на свою "божевільну" мамцю. Навіть це не зупинило Волочкову - навпаки, вона почала знімати доньку ще частіше.

На одному з роликів в Instagram Анастасія вітає доньку з днем святої мучениці Аріадни. Дівчинка виглядає такою нещасною, що підписники почали її жаліти. Зірка зізналася, що обов'язково з Арішою відсвяткує іменини. Це й не дивно, адже про алкоголізм Волочкової пишуть вже давно.

Нагадаємо, нещодавно Волочкова в черговий раз похвалилася купіллю і улюбленими банними процедурами. Так, артистка вистрибнула з дерев'яної бочки, прикрившись лише віниками.

Як повідомляв раніше портал "Знай.Ua", і знову Анастасія Волочкова не залишилася без уваги. Днями скандальна балерина виклала в instagram своє інтимне фото.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що нещодавно Волочкова з розмахом відсвяткувала 13-й день народження своєї дочки Аріадни, запросивши на нього колишнього чоловіка та батька дитини - бізнесмена Ігоря Вдовіна.