Відомий український співак і шоумен Віталій Козловський, який навесні оскандалився своїм виступом у Росії, показав нову кохану. Романтичну фотографію з загадковою брюнеткою співак опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Одного разу в наше життя приходить та сама людина... І ми починаємо дякувати тим, хто пішов з нього", - підписав фото Козловський.

З цих слів можна зробити висновок, що дівчина на знімку – нова кохана співака. А ще він дякує колишню дівчину Раміну Ехакзай, розставання з якою Козловський важко переживав, за те, що вона зникла з його життя. На фото Віталік ніжно обіймає дівчину в білому платті, яка тримає в руках оберемок червоних троянд. Вона дивиться кудись у далечінь, тоді як співак дивиться в камеру, яку сам і тримає.

Відзначимо, що в засобах масової інформації з'явилися повідомлення про те, що дівчина на фото – це 18-річна модель Анастасія Субіна, яка знялася у новому кліпі співака. Але цей неоднозначний підпис до фото може свідчити про романтичні стосунки між молодими людьми.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тим часом на сторінці Анастасії Субіної теж з'явилося неоднозначне фото з Віталіком Козловським. Дівчина опублікувала кадр з кліпу, на якому вона цілується з виконавцем.

Варто також зазначити, що на пост Козловського відреагувала його колишня наречена, модель, телеведуча та учасниця проекту "Холостяк" Раміна Есхакзай. Раніше дівчина вже відзначилася іронією на адресу страждань Козловського після їх розставання, не втрималася від знущань і зараз.

"Це що? Новий роман? Сподіваюся, хоч буде кого обговорити на дозвіллі", - написала вона, додавши до свого коментаря кілька смайлів. У свою чергу, Козловський ніяк не відреагував на випад колишньою.

Віталій Козловський та Раміна Ехакзай

Нагадаємо, ексгібіціоніст Козловський взявся за старе.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що босий Козловський вирішив дещо приростити.