Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, який нещодавно оскандалився в інтервью, опублікував на своїй сторінці в Instagram воістину осінній знімок. У підписі до фото виконавець звернувся до своїх прихильників із запитанням.

На фотографії співак сидить у машині і тримає в руці сонцезахисні окуляри. На його обличчі замислений вираз і навіть смуток. Воно й зрозуміло, адже Винник у підписі до світлини пише про осінь. Також ми бачимо, що біляве волосся співака туго зібране ззаду, а він одягнений в білу футболку та чорну "кожанку" з вінтажним візерунком.

"Саме від нас залежить наш настрій. Бажаю за будь-якої погоди і пори року відчувати себе комфортно. А як ви зустріли осінь?", - написав Олег Винник біля свого фото.

Фанатки співака, яких в народі називають вовчицями, не залишилися байдужими і висловили в коментарях своє захоплення творчістю Олега Винника. Також прихильниці не посоромилися відповісти на питання співака, яке він ставить у підписі до знімку. А багатьох стурбувала печаль кумира на фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Олег Винник

"З розумінням, це неминуче. За літом завжди приходить осінь", "Ну, якщо осінь із дощем в комфортабельній машинці зустрічати – то вона здається приємною. А якщо в п'ять ранку по калюжах і в маршрутці – то не дуже-то й хочеться", "Бажаю вам найкращої осені", "Олеже, чому зажурився?", "Олег Анатолійович, а як ви зустріли осінь?", "Мій настрій залежить від ваших пісень, з ними легко працювати та весело відпочивати, помріяти або щось запланувати, чи то пак навіть щось загадати і це неодмінно збудеться!", - пишуть вовчиці в коментарях до знімка Олега Винника.

Нагадаємо, Олег Винник не на жарт розлютив шанувальниць. Днями поведінка виконавця шокувала всіх його вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав приклад Лободі, Лорак і Барських.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник не стримався і показав своє справжнє обличчя, Україна застигла в шоці.