Відома Instagram-модель, яка часто радує шанувальників інтимними фотографіями, на цей раз продемонструвала відмінну фігуру і гарне місце. Емілі Ратаковськи на своїй сторінці у соціальній мережі опублікувала фотографію з виноградника. У підписі до світлини модель написала "Вино і сонце".

На фото Ратаковськи постала в спокусливій позі з розставленими ногами в чорних шортах. Груди модель прикрила коротенькj. кофтиною. В одній руці дівчина тримає келих вина і сонцезахисні окуляри, а другою ніби поправляє волосся. За спиною у моделі ми бачимо величезний виноградник, вино з якого Емілі, очевидно, і п'є. Модель не вказує що це за місце. Немає в її Instagram і геолокаціі, яка б вказала, що це за виноградник.

Відзначимо, що в коментарях до фотографії з виноградника шанувальники моделі припустили, що Ратаковськи зараз у Франції. В цілому знімок фанатам сподобався. За кілька годин фотографія зібрала понад 800 тисяч лайків, а свої коментарі до неї залишили більше трьох тисяч користувачів.

Раніше повідомлялося, що Емілі Ратаковськи вразила новою порцією оголених знімків. Багато відомих моделей обожнюють показувати свої чарівні форми пфдписникам. Однак, Емілі Ратаковськи робить це з особливою регулярністю. Зокрема, це стосується фотографій з оголеними грудьми, які модель лише скромно прикриває руками.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ми також писали, що Емілі Ратаковськи показала нове селфі, проте явно переборщила з губами. Нещодавно знаменитість вирушила до Парижа, весь час виставляючи звідти кадри з нових фотосесій. Так, в перерві між зйомками дівчина зробила селфі, проте фанати помітили недобре. Дівчину звинуватили в захопленні пластикою. Зокрема, шанувальникам не сподобалися збільшені губи моделі.

Нагадаємо, груди Ратаковськи побачив весь Instagram - рушник підвів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.