У четвер, 4 жовтня, в Києві відбулася прем'єра української комедії "Скажене весілля". Показ відбувся в столичному кінотеатрі "Київська Русь". Захід відвідало чимало українських селебрітіз.

Комедія "Скажене весілля" – це український повнометражний фільм, режисера Влада Дикого і дебют відомого українського шоумена Юрія Горбунова в якості продюсера. У фільмі знімалися Назар Задніпровський, Поліна Василина, Джиммі Воха-Воха, Леся Самаєва, Олександр Кобзар, Віра Кобзар, Інна Приходько, Арам Арзуманян і Олександр Бегма.

Крім професійних акторів, у стрічці знялися українські зірки, такі як, Олексій Потапенко, Олег Вінник, Монатік і сам Юрій Горбунов. Стрічка вийшла в український прокат 4 жовтня 2018. А телевізійна прем'єра відбудеться на телеканалі "1+1".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Треба сказати, що Юрій Горбунов, як справжній продюсер стрічки почав активно піарити фільм на своїй сторінці в Instagram. Так за останні кілька днів телеведучий зробив безліч фотографій з прем'єри з гостями заходу і акторами, які зіграли в комедії. І якщо раніше на сторінці Горбунова нові знімки з'являлися приблизно по 1-2 в день, то з моменту прем'єри фільму їх вже близько десятка, а минуло всього три дні.

Таке "божевілля" Юрія Горбунова цілком виправдане, адже чим більше людей дізнаються про фільм, тим більша ймовірність, що вони стануть його глядачами. Так і шанувальникам телеведучого приємно спостерігати безліч нових фотографій на сторінці Юрія.

Раніше повідомлялося, що дружина Горбунова Катя Осадча прийшла на прем'єру свого фільму в образі нареченої. Телеведуча наділа елегантну білосніжну сукню, яку доповнила кокетливим капелюшком. У своєму Instagram Катя Осадча опублікувала фото, на якому позує разом з Юрієм Горбуновим. У підписі до фото телезірка запрошує своїх шанувальників подивитися комедію "Скажене весілля", як це зробила вона.

Нагадаємо, Осадча в образі нареченої зробила приємно Горбунову.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Горбунов порадував шанувальників новим знімком з сином Іваном.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик Потап і принц Винник знялися в божевільній комедії "Скажене весілля".